Baby speelgoed

61
Alles over:

Babyspeelgoed

Spelen met speelgoed helpt baby om zijn zintuigen te ontwikkelen en zijn bewegingen beter te coördineren. Speelgoed is essentieel voor de ontwikkeling van de verbeelding. Het eerste contact met spelen is met een knuffel. Baby neemt het overal mee naartoe. Het is dan aan te raden om speelgoed te kiezen waarbij baby zelf de geluiden en beelden activeert. Daarna komen waterspelletjes en leerplankjes zoals de Storio 2 Baby, die kinderen aanmoedigen om te leren. Je vindt er ook leermatten, ontwikkelingshekjes, geboortesets, wrijvingsauto's, lieveheersbeestjes, brandweerauto's, rammelaars, trekspeelgoed en de Mickey camper. Laat je kinderen de magie van Kerstmis ervaren en geef ze babyspeelgoed voor de feestdagen.

De eerste spellen ontdekken

Wanneer de eerste zintuiglijke ontdekkingen beginnen, is niets zo bevorderlijk voor het ontwaken als een zorgvuldig uitgekozen selectie babyspeelgoed. Laat je verleiden door onze collectie met spelletjes die ontworpen zijn om de zintuigen van je kind te boeien. Met speelgoed in felle kleuren en verschillende texturen, zoals de activiteitenspiraal, wordt leren een echt avontuur. Elk stuk is ontworpen om de ontwikkeling van de fijne motoriek aan te moedigen, allemaal in een concert van gelach en plezier.

Het plezier van spelen met hout

Er gaat niets boven de zachtheid en stevigheid van houten speelgoed om baby te helpen zijn eerste stappen naar zelfstandigheid te zetten. In onze catalogus vind je speelgoed van hoge kwaliteit dat bestand is tegen de tand des tijds en dagelijkse avonturen. Stel je voor dat kleine handjes een houten bal ontdekken, elke draai is een nieuwe les in natuurkunde. En voor je gemoedsrust zijn deze artikelen ontworpen om veiligheid en plezier te combineren, geschikt voor alle ontwikkelingsstadia.

De zekerheid van eerlijke prijzen het hele jaar door

Op zoek naar de perfecte lijst om een geboorte te vieren of gewoon om je kleine baby te verwennen? Onze winkel biedt je een ruim assortiment babyspeelgoed tegen betaalbare prijzen. Kwaliteit is geen kwestie van budget, maar een constante belofte bij La Redoute. Onze regelmatig vernieuwde voorraad zorgt ervoor dat de nieuwste trends in speelgoed voor jonge kinderen altijd binnen handbereik zijn. Maak je keuze en bied je kind een schat aan speelgoed dat zowel educatief als leuk is, zonder ooit in te boeten aan waarde.
19 45488.7486236458 392 PRODUCTION