Alles over:

Kies een voetenzak voor je baby

De voetenzak beschermt je baby tegen de kou en de wind tijdens een wandeling in de frisse lucht. Het lijkt een beetje op een slaapzak, maar een voetenzak is dikker dan een slaapzak. Verder zitten er vaak gaatjes in om de riem van de kinderwagen of het autostoeltje doorheen te halen. Dankzij de dikte van de voetenzak hoef je de baby niet ook nog een jas aan te geven. Er zijn ook echte slaapzakken verkrijgbaar waar je je kindje helemaal in kan inpakken: zo krijgt hij het niet koud en zal hij zich prettig en geborgen voelen en misschien wel sneller in slaap vallen. Slaapzakken zijn erg handig om overal mee naartoe te nemen, zo kan je je kindje altijd even ergens neerleggen om een dutje te doen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.204 43437.4287731481 641 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer