Broeken, jeans

(10 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
stof - textuur
taillehoogte
prijs
korting
A Découvrir
Alles over:

Zwangerschap onderstukken, stretch of jeans

Na zo'n 3 tot 6 maanden zwangerschap is het lichaam van een zwangere vrouw zo veranderd, dat ze er niet aan ontkomt om haar garderobe te vernieuwen. Het is voor veel vrouwen belangrijk om er goed uit te blijven zien. Een veel te grote, oude joggingbroek is niet de beste manier om uw mooie, ronde buik te tonen. De oplossing: mooie zwangerschap onderstukken zoals broeken van stretchstof of jeans. De jeans zijn trendy en comfortabel en garanderen de toekomstige mama een casual en vrouwelijke look. Vraagt u zich af hoe u het best zwangerschap onderstukken kunt uitkiezen? In onze online winkel vindt u een matengids speciaal voor zwangerschapskleding waar u eenvoudig de juiste maat vindt. Koop uw zwangerschap onderstukken bij La Redoute.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.224 43418.4144907407 47 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer