Behangpapier

12
*Met de code HOM4, ontvangt u €25 korting per aankoopschijf van €100 uit de collecties meubelen en/of deco van La Redoute Intérieurs, So'Home en AMPM (behalve outlet). De korting wordt toegepast in je winkelmandje door de code HOM4 toe te passen in het vak "promotiecode". De korting, van maximaal €1250, wordt gespreid over elk artikel en eventueel over meerdere facturen. De korting wordt niet terugbetaald in contanten. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig t/m 1 mei 2024 zolang de voorraad strekt.
Te ontdekken
Alles over:

Behang

Na een lange periode van verwaarlozing, toen behangpapier werd beschouwd als een verleden tijd vanwege zijn ouderwetse reputatie, maakt het een opmerkelijke comeback in interieurtijdschriften en is het weer helemaal in. Het is zelfs zo succesvol geworden dat het moeilijk kiezen is tussen de vele modellen die tegenwoordig worden aangeboden, de een nog subliemer dan de ander. Bekijk enkele van de mooiste ontwerpen die je kunt gebruiken in de kamers van je huis en geef eindelijk toe aan je verlangen naar verandering.

Combineer het met een gewone basis

Voeg een vleugje stijl toe aan je interieur door een mooi papier te combineren met een bijpassende effen basis. Een retro of plantaardig ontwerp leent zich hier perfect voor. Ze zijn verkrijgbaar voor alle prijzen, dus waarom zou je jezelf onthouden?

Het idee is om een onderbreking te creëren tussen het bovenste en onderste deel van je muur, op ongeveer 1/3 van de hoogte. Het bovenste deel wordt dan behangen en de basis, die is gevormd of eenvoudigweg gemarkeerd door een schilderijrail, wordt geschilderd.

Deze techniek kan elke ruimte in huis verfraaien, van de woonkamer tot een kinderkamer en niet te vergeten een gang of trap. En denk voor de badkamer aan non-woven vinyl, dat slijtvast en waterdicht is.

Markeer een ruimte

Papier kan ook worden gebruikt om een specifiek gebied in een grote ruimte harmonieus af te bakenen. Met deze optie kun je de ingang, de kantoorruimte of zelfs de eetkamer definiëren tegen minimale kosten.

Met de levering is het bestellen van je product gemakkelijker dan ooit. Maar je hart zit nog steeds op de juiste plek, want het moeilijkste is kiezen uit de grote voorraad die beschikbaar is. Wat dacht je ervan om je entree een junglegevoel te geven met een panoramisch landschap? Of misschien geef je de voorkeur aan een meer grafisch ontwerp met brede, kleurrijke verticale strepen geïnspireerd op strandhuisjes...

Kleed de binnenkant van een meubelstuk of een nis aan

Als je wilt toegeven aan de sirenenzang van de mode zonder je muren te veranderen, kun je overwegen om de binnenkant van een meubelstuk of een nis te behangen. Deze oplossing heeft twee grote voordelen, omdat het op een beperkt oppervlak kan worden aangebracht.

Ten eerste loop je minder risico dat het behang je gaat vervelen dan een hele muur. Daarom kun je kiezen voor behang met gedurfde patronen: XXL gebladerte of bloemen, stippen, geometrische figuren of een rasterpatroon.

Bovendien kun je volstaan met één rol voor je project. Je kunt een servieskast, boekenkast, nis of nis verfraaien met kwaliteit tegen een redelijke prijs.

In dezelfde lijn van kleine, eenvoudige en betaalbare projecten zijn er ook een aantal leuke variaties. Je kunt bijvoorbeeld de slaapkamer een decoratief tintje geven met een gestoffeerd hoofdeinde. Je kunt je ook laten verleiden door de rauwe look van het imiteren van materialen zoals baksteen, steen of ingelegd hout.

18 45393.4675451042 219 PRODUCTION