Wanddecoratie

131
Alles over:
Ontdek onze collectie wanddecoratie om je muren aan te kleden en een sfeer te creëren in je favoriete stijl! Kies uit duizenden producten. Of je je huis nu een eigentijdse, art-deco, natuurlijke of abstracte uitstraling wilt geven, in onze productcatalogus vind je zeker iets om je dorst naar decoratie te lessen. Heb je mooie foto's van vakanties, familie of vrienden die je wilt kunnen bewonderen als je door je woonkamer loopt? Kies dan voor een Mix'n'Match lijst of een fotohouder voor aan de muur. Als je op zoek bent naar een eigentijdse look, waarom trakteer je jezelf dan niet op een prachtige koperen spiegel? Trakteer jezelf op een prachtige koperen spiegel, die je kamer zal vergroten en je de mogelijkheid zal geven om over jezelf na te denken. Hou je van een industriële stijl? Wat dacht je van een metalen klok? Ben je een kunstliefhebber? Als je je ruimte optimaal wilt benutten terwijl je je muren decoreert, kies dan voor een wandplank. Er is iets voor elke kamer in huis: de woonkamer, keuken, eetkamer, slaapkamer of babykamer, er is iets voor elke kamer. Vergeet saaie, grauwe witte muren en laat je verbeelding en decoratieve geest doorschijnen.

Om je inrichting compleet te maken, richt je je op de details die elk huis of appartement zeker zullen transformeren. Versier je muren met objecten, behang of posters! Deze accessoires verfraaien interieurs op subtiele wijze en geven ze cachet. Aan jou om de juiste producten te vinden voor aan de muren van je huis, passend bij jouw stijl.

Chique muurkunst voor een klassieke sfeer

Het middelpunt van wanddecoratie is ongetwijfeld de spiegel. Spiegels zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en hebben het voordeel dat ze kamers vergroten, licht weerkaatsen en mooie objecten zijn. Van een overkapping voor een flat in Haussmann-stijl tot een met verguld lijstwerk versierde spiegel voor boven een open haard, van een massief mangohouten frame tot een metalen frame, spiegels zijn perfect voor klassieke interieurs.

Ideeën voor muren in een Scandinavisch decor

Als je de voorkeur geeft aan een karakteristieke, warme en eenvoudige sfeer, kies dan voor voorwerpen gemaakt van plantaardige materialen zoals hout. Hang aan de muur een sober vormgegeven klok om te genieten van het verstrijken van de tijd, of een lijst met je favoriete foto's. Deze ornamenten geven warmte aan elk huis.

Zin in een etnische of bohemien wanddecoratie?

Ter afwisseling van de gebruikelijke decoraties kun je je muren aankleden met ongewone voorwerpen. Een waaier van biezen, een ex-voto van hars, een bloemenkrans of een Afrikaans masker voegen als geen ander originaliteit toe aan een interieur. Je kunt er ook voor kiezen om kleine sculpturen op te hangen zoals vogels, een kartonnen libelle of een buste van een woest dier in draadmetaal. Deze mooie reproducties voegen een vleugje fantasie toe aan elke kamer in je huis.

Grafische beelden voor een eigentijdse, design omgeving

Een poster afgedrukt op papier, zorgvuldig uitgekozen en ingelijst, maakt elke ruimte aantrekkelijker. Of het nu humoristisch, abstract of getekend door een grote illustrator is, het voegt kleur toe aan een witte muur. Op dezelfde manier zal een schilderij of een kunstfoto een muur in je huis smaakvol versieren. Je moet het gekozen werk met bijzondere zorg plaatsen, zodat het goed tot zijn recht komt. De woonkamer is bijvoorbeeld vaak een ideale plek om een reproductie van een schilderij van een grote kunstenaar op te hangen. Een inspirerende slogan, zoals een mantra, zal je stemming elke dag beïnvloeden, waar hij ook hangt.

Speciaal voor kinderen, een gepersonaliseerde muurschildering

In slaapkamers, vooral voor de allerkleinsten, is een vleugje eigenzinnigheid altijd op zijn plaats. Een sticker in de vorm van een dier zal de muren opvrolijken. Voor tieners past een decoratief mozaïek in de vorm van een space invader misschien wel bij hun persoonlijke universum.

Dus durf kleur te gebruiken! Een afscheiding met behang of verf in een felle tint transformeert een kamer. Op een enkel stuk muur helpt deze variatie de ruimte te structureren en mooie, aparte ruimtes te creëren.

Afhankelijk van de voorraad zijn de producten leverbaar. De prijsklasse blijft breed, toegankelijk voor alle budgetten.

21 45348.7458277431 986 PRODUCTION