3/4 broeken, bermuda's, shorts

(125 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
stof - textuur
motief
prijs
korting
Alles over:

Kniebroeken, bermuda’s en shorts zijn zomerkledingstukken bij uitstek.

Om elegant te blijven met shorts heren, is het sterk af te raden om er hoge sokken onder te dragen. Bermuda’s en shorts heren staan uitstekend bij veterschoenen die er niet al te chic uitzien. En een kniebroek kunt u goed dragen boven mocassins voor een ontspannen look. Combineer uw shorts naar hartenlust met bijpassende shirts met korte of lange mouwen in allerlei kleuren en modellen. Wissel ze af en varieer al naar gelang de temperatuur en de gelegenheid. De collectie shorts heren van La Redoute bestaat uit modellen van spijkerstof of katoen, met of zonder zakken en in verschillende kleuren. Met La Redoute gaat u dit seizoen beslist met de mode mee.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.198 43440.7527083333 125 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer