Kussen, kussenhoes

360
Alles over:

Designkussen voor bed en bank

Een paar kussens hier en daar volstaan om een ontspannen sfeer in de woonkamer te creëren. Hetzelfde geldt voor een studentenstudio: 3 ronde of vierkante kussens en een eenpersoonsbed wordt omgetoverd tot een gezellige bank. Modern of vintage, effen of gebloemd: het sierkussen is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen.

Kussens geven elke kamer in huis een persoonlijk tintje. Of het nu in de woonkamer op je bank is of in de slaapkamer op je bed, kussens geven de finishing touch aan je interieur.

Kussens, de charme en het comfort van je huis

Kussens zijn meer dan alleen een decoratief element. Ze geven je leefruimte een knus, geruststellend en warm gevoel. Dit accessoire is een van de essentiële decoratieve elementen. In onze catalogus vind je een ruime keuze aan kleuren, formaten en materialen. Wat je interieurstijl ook is, je vindt altijd een passend kussen. Effen, gedessineerde of bedrukte kussens. Kussens van katoen, linnen, fluweel of polyester. Vierkante, rechthoekige kussens, kussens met franjes of pailletten. Er is iets voor elke prijs en smaak.

Welke stof moet ik kiezen voor mijn kussens?

Kussens zien er heel anders uit afhankelijk van de stof waarvan ze gemaakt zijn. Een kussen van katoen of linnen geeft niet dezelfde indruk als een kussen van fluweel, dat over het algemeen glanzender is. Pas de stof van je kussens aan aan de decoratiestijl van je kamer en aan de andere materialen die al in je interieur aanwezig zijn.

De stof die je kiest voor je kussen hangt ook af van hoe je het gaat gebruiken. Als je op zoek bent naar kussens voor thuis, of als je op zoek bent naar kussens voor buiten bij je tuinmeubelen, zul je niet dezelfde stoffen kiezen. Polyester kussens zijn perfect voor buiten.

Welke kleur kussen moet ik kiezen?

Voordat je de kleur van je kussen kiest, moet je beslissen of je een effen kussen of een kussen met een patroon wilt. Het voordeel van kussens met patronen is dat ze minder gevoelig zijn voor vlekken, die minder opvallen. Als je een effen bank of een effen dekbedovertrek hebt, kun je kiezen voor kussens met een patroon. Maar pas op dat patronen niet gaan vervelen.

Effen kussens zijn een veilige keuze. Je kunt ook variëren met kleuren. Aarzel niet om verschillende kleuren te mengen om te voorkomen dat je verveeld raakt. Door te variëren met tinten en kleuren fleur je de inrichting van je woon- of slaapkamer op.

Kies voor onze kussenhoezen om je interieur te veranderen zonder je kussens te veranderen.

Heb je al kussens? Geen paniek, je kunt direct kussenhoezen kopen zonder dat je nieuwe kussens hoeft te kopen. Kussenhoezen zijn ideaal als je de stijl van je kussens wilt veranderen zonder dat je nieuwe kussens hoeft te kopen of je oude kussens moet opbergen. Koop kussenhoezen om je interieur een facelift te geven voor minder.

Kussenhoezen zijn ook erg praktisch, omdat je ze er gemakkelijk af kunt halen om te wassen. Als je bevlekte kussens hebt die je liever niet in de wasmachine stopt, dan zijn kussenhoezen iets voor jou.

14 45348.7458277431 924 PRODUCTION