Plafondlampen Verlichting

20
*Met de code DECO, vanaf €99 decoratie aankopen ontvangt u een extra korting van 5%, vanaf €199 decoratie aankopen ontvangt u een extra korting van 10% op de deco La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig van 16 t/m 31 mei zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Plafondlamp


Een plafondlamp is een type armatuur dat aan het plafond wordt bevestigd. Het wordt ook wel hangverlichting genoemd en verbetert automatisch de ruimte waarin het is geïnstalleerd. Ze is decoratief en chic en speelt een belangrijke rol in de verlichting van het huis door een meer of minder uitgesproken licht te verspreiden. Het bepaalt de sfeer in de kamer. De keuzecriteria, naast stijl, zijn de grootte van de te verlichten kamer en het type verlichting. De hoeveelheid licht die je nodig hebt, bepaalt het type lamp en het wattage, en dus het type armatuur dat je nodig hebt. Als je een kamer hebt met een laag plafond, kies dan voor een kleine, ingebouwde plafondlamp zoals een spot, of een armatuur dat boven een tafel hangt. Voor een grote kamer met een hoog plafond kies je een mooie kroonluchter, een design plafondlamp of een hanglamp om je kamer een decoratief tintje te geven. Er zijn verschillende materialen beschikbaar: metaal, glas, met lampenkap, papier... Andere belangrijke criteria: de keuze voor LED-verlichting of niet, de diameter van de plafondlamp, de vorm en de verdeling van het licht.

Verfraai je interieur met een plafondlamp

Ben je op zoek naar een plafondlamp om je interieur te verfraaien? Een plafondlamp kiezen is geen toeval. Er zijn verschillende criteria om te overwegen. Allereerst de stijl. Wil je een design plafondlamp of een meer klassieke, hedendaagse of rustieke stijl? Welke vorm en ruimte zal ze verlichten? Ongeacht de kamer: slaapkamer, eetkamer, woonkamer, badkamer of keuken, moet je ook nadenken over het materiaal dat je voor je plafondlamp wilt: glas, hout, metaal, kunststof of opaline? Er zijn nog twee vragen die je jezelf moet stellen. Ten eerste, welk type verlichting zal worden gebruikt? Halogeen of gloeilamp? Halogeen is het meest geschikt voor woonkamers, omdat het een zacht, continu licht geeft, terwijl gloeilampen, die onmiddellijk branden, het meest geschikt zijn voor een gang. Denk tot slot ook aan de grootte van de kamer om de best mogelijke verlichting te garanderen. Dat zijn een heleboel vragen en we willen je graag zo goed mogelijk begeleiden bij je aankoop om ervoor te zorgen dat je de resultaten krijgt die je zoekt. Neem de tijd om ze allemaal in detail te beantwoorden.

Hoe kies je de juiste plafondlamp?

Je hebt de verschillende vragen beantwoord, maar één stukje informatie blijft onbeantwoord: de grootte van de plafondlamp. Dit hangt af van de grootte van de te verlichten ruimte. Denk eraan dat ruimtes groter dan 20m² een grote plafondlamp vereisen, XXL van formaat, met een minimale diameter van 50 cm. Voor kleine ruimtes zoals toiletten is een model van 30 cm meer dan voldoende. Voor een ruimte van 20 m² kies je een plafondlamp van 40-45 cm voor een goede verlichting. Ontdek ons ruime assortiment plafondlampen. Wat je verlichting ook is, lampen, hanglampen, kroonluchters, plafondlampen en zelfs kleine lampen, vergeet niet om spaarlampen te gebruiken om energie te besparen.
12 45428.6388057407 379 PRODUCTION