Jonak

106
Alles over:
Ze heeft het hart van de Parisennes veroverd en stak dan de grenzen over om tal van andere fashionistas te verleiden. Jonak kende sinds het ontstaan in 1964 succes en ondertussen deelt het een halve eeuw kennis met ons. Het begon allemaal in Parijs met een boetiek in de wijk van Saint Germain-des-Prés, om daarna op zoek te gaan naar een grotere vrouwelijke populatie. De nationale en internationale expansie was een echt succes. Met 400 modellen per collectie en een regelmatige injectie van nieuwigheden biedt het merk een lijn aan die zich positioneert tussen het grote publiek en luxe. Het merk bekommert zich om de kwaliteit: nobele stoffen, verzorgde afwerkingen en details die het verschil maken, daar komt al haar charme vandaan. Om het even welke leeftijd, tieners, moeders of grootmoeders, de Jonak vrouw houdt van een goed gevoel in haar paar schoenen. Deze city vrouw, met dynamisch temperament, jongleert tussen een actief leven en een luilekker leven. Meerdere activiteiten, dan heb je een paar schoenen nodig die je kunnen volgen tijdens een werkdag, tijdens een etentje met vriendinnen of tijdens een afspraakje met de prins op het witte paard. Het merk denkt aan alles met modellen in een urban Parijse stijl: platte derby’s, bottines, laarzen, hoge laarzen, ballerina’s, sandalen of hoge hakken. Je hoeft enkel nog het juiste model te combineren met je outfit. Van look veranderen is niet langer een probleem: vandaag rock chick, morgen urban of de dag erna bohemien, je kan het juiste paar schoenen voor elke stijl vinden. Hier bij La Redoute klopt ons hart voor deze modellen…. Er is dus geen reden om je ook niet te laten verleiden!

Wat ook de grillen zijn om de juiste schoenen te vinden voor je outfit, de schoenen van Jonak zullen ze vervullen. Meerdere honderden modellen om te beantwoorden aan de verwachtingen van de dynamische vrouw die je bent. « Toegang tot overdaad » zegt de slogan. Het bedrijf biedt in haar nieuwe collecties een ruime diversiteit van originele trendy modellen aan om alle fashionistas van schoenen te kunnen voorzien. Bovendien zijn de kwaliteit en het comfort van het merk actueel. Het verzekert het gebruik van nobele stoffen, met grote aandacht voor de afwerkingen en dit alles aan toegankelijke prijzen. Samengevat is het een combinatie van trends, kwaliteit en een toegankelijke prijs, wie kan weerstaan en zo’n aanbod? Zo wordt de wens ingelost van alle dames die dagelijks van stijl willen veranderen. Om het even welke leeftijd, 20, 30, 40 of 50 jaar, ontdek het paar dat het verschil maakt bij je outfit. Elke dag van look veranderen wordt niet langer een probleem want het schoenenmerk heeft ook tassen en andere accessoires om een perfecte combinatie te vormen.

Rundsleer, kalfsleer, geitenleer of schapenleer, trendy schoenen die vooral comfortabel zijn en die een echt plezier zijn om te dragen. Bovendien zorgt de onberispelijke kwaliteit voor een lange levensduur. Ze vervullen onze wens van een tijdloze eendagsvlieg, we love it ! Combineer kleine bottines, ster stuk van het merk, met een zwarte slim jeans, een blouse met retro spirit en een trendy jasje voor een urban look. Ruil deze in voor comfortabele sneakers, een boyfriend jeans en een blazer voor een afwisselende look. Of ga voor het tegenovergestelde met pumps of ballerina’s met veters en een jurk met bloemenprint voor een vrouwelijke look. Ga om te eindigen op zoek naar de juiste tas in de lederwaren rubriek van het merk. Je hebt het ondertussen wellicht begrepen, Jonak biedt een ruime keuze aan om je outfit een persoonlijke touch te geven. Ontdek een ruime selectie van haar stukken in de online boetiek van La Redoute.
25 45229.6581403935 1973 PRODUCTION 61 default_brand All