Zetels, sofas

1126
Van 01 t/m 31/07
Sales
Tot -50%*
Alles over:

Vind de juiste bank voor u


De bank is het middelpunt van je woonkamer. Degene die het gezellig maakt en de toon zet voor je interieurontwerp. Kleur, materiaal, grootte, vorm, accessoires - de vraag hoe je een bank kiest, is er niet een om lichtvaardig op te vatten. Dus als je een bank gaat kopen, stel jezelf dan een paar vragen die je helpen bij je beslissing:
 • - Hoe groot is mijn woonkamer?
 • - Hoeveel plaatsen heb ik nodig: heb ik regelmatig vrienden op bezoek of heb ik een groot gezin?
 • - Heb ik een extra bed nodig?
 • - Welk comfortniveau heb ik nodig?
 • - Wil ik een sterk decoratief stuk?
Dit zal je helpen om de juiste bank te kiezen: een ontspannen leren bank met een comfortabele zitting, of een rechte fluwelen bank in Scandinavische stijl?

De verschillende soorten banken

 • Slaapbank
  Dit twee-in-één meubelstuk combineert praktisch nut en design. Hij is vooral populair in kleine ruimtes zoals studio's en flats. Heb je al nagedacht over een slaapbank voor extra slaapruimte of als hoofdbed? Controleer de dikte en dichtheid van het matrasschuim volgens uw gebruik. Voor occasioneel gebruik is een dikte van 6 cm meer dan voldoende. Voor regelmatig gebruik kies je voor een dikte van 10 tot 11 cm en voor comfort dat gelijk is aan dat van een vaste matras ga je naar 14 tot 18 cm. Als je hem veel gaat gebruiken, kies dan voor een model dat je snel en moeiteloos kunt uitklappen.
  Tot de familie van de slaapbanken behoort ook de slaapbank. Ruimtebesparend en vaak bekleed met stof, voegen ze een vleugje pit toe en geven ze je alle vrijheid om een warm, kleurrijk interieur te creëren. Bankzittingen zijn er in een reeks zeer moderne modellen! De slaapbank is gemaakt van leer en geeft je interieur een chique uitstraling.
 • De modulaire sofa
  De modulaire sofa kan aan elke behoefte worden aangepast en is de ideale oplossing om de ruimte in uw huis te optimaliseren. Met of zonder armleuningen, poef of chaise longue, stel de bank samen die u wilt! Afhankelijk van het aantal zitplaatsen dat je wilt, kies je voor een rechte of hoekmodulaire bank, die je kunt samenvoegen tot een rechter- of linkerhoekbank. Vaak gemaakt van stof en met grote kussens, is hij zeker comfortabel.
 • De hoekbank
  Deze grote bank biedt niet alleen voldoende zitplaatsen voor je vele gasten, maar ook een ruimere slaapplaats.

  En de sofa aankleden?


  Om je inrichting compleet te maken en een gezellig tintje te geven, moet je zeker een plaid of vloerkleed bij je bank combineren. Zoek de best mogelijke combinatie met je fauteuils, stoelen, kussens en salontafel om een aangename sfeer te creëren die bij je past.
18 45484.3992380671 410 PRODUCTION