Molly Bracken

(120 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:
Bezwijk voor de jurken, truien en vestjes van Molly Bracken ! Een vrouwelijke kledinglijn met een unieke stijl, de gulden middenweg tussen romantisch kant en sportswear sweater. Bohemien look en sportswear verzekerd met de dameskleding van Molly Bracken. Eerder rok en vestje in kant of broek en sweater ? Het prêt-à-porter merk combineert de stijlen voor een romantische allure vol fantasie. Jurk in crêpe voile, luchtige blouse met korte mouwen en volants, lichte broeken en tunieken met bloemenprint of een trui met korte mouwen: Molly Bracken speelt met de mode om iedereen te plezieren. We zijn dol op de rok met liberty print gecombineerd met een vestje in gebroken wit en sandalen. Tijdens de winter kan je kiezen voor de tijdloze trui van Molly Bracken in combinatie met een slim jeans en modieuze sneakers.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43440.7527083333 1658 PRODUCTION 217 molly bracken
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer