Palladium

(69 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:
Bij het begin in 1920 is het merk Palladium gespecialiseerd in de fabricatie van banden voor vliegtuigen. Na de oorlog kiest het bedrijf ervoor om zich te richten op het ontwerp van schoenen en opent een eerste fabriek in Frankrijk, door verder te gaan op het principe van gevulkaniseerd rubber en stof, wat al gebruikt werd in hun vorige activiteit. Praktisch én comfortabel, de schoenen van Palladium worden gekarakteriseerd door hun authentiek design en stevigheid, waardoor ze geapprecieerd worden door alle avonturiers van over heel de wereld. De modellen Palladium Pallabrousse en Palladium Pampa zijn de meest gekende. Het merk ontwerpt vandaag modellen voor heren, dames en kinderen, hoge of lage schoenen, in leer of in stof, met of zonder veters. Er werd ook een gamma sportswear schoenen ontworpen onder de naam P-L-D-M By Palladium. Naast de schoenen vind je ook accessoires van het merk zoals tassen Palladium om je outfit af te werken.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.200 43437.4287731481 1531 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer