Puma

(397 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:
Puma is een Duits sportmerk dat het levenslicht zag in 1924. Het biedt elegantie, comfort en prestaties aan de liefhebbers van sport en “casual” kledij. Puma kwam met unieke innovaties die overgenomen werden door andere sportmerken. De voetbalschoenen met multistuds bijvoorbeeld zijn er gekomen door Puma. Derde merk in de wereld op het gebied van sportuitrusting, Puma ontwikkelt ook zijn knowhow doorheen de collecties schoenen, kleding en mode accessoires. Altijd geïnspireerd door de sportwereld, het zijn kledingstukken die je ook naast de sporthal of sportveld kan dragen. Dankzij Puma is de sport mode geworden. Dankzij de Lifestyle van Puma vult het merk niet enkel de sportrekken maar ook de moderekken. Het Duitse merk had daarvoor het uitstekende idee om volledige gamma’s van kleding en schoenen toe te vertrouwen aan gerenommeerde stylisten zoals Alexander McQueen of Hussein Chalayan.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.207 43440.7527083333 2344 PRODUCTION 218 puma
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer