Alles over:
Roxy is een prêt-à-porter merk voor dames, gespecialiseerd in de glijsport. Het is bedacht als de vrouwelijke tegenhanger van het kledingmerk voor heren, Quiksilver, en zag het levenslicht in 1991 door dezelfde bedenkers, Alan Green en John Law, twee ex professionele surfers. Roxy is één van de eerste merken dat kleding aanbiedt die aangepast is voor surfers en ook nog eens stevig én design is. Beetje bij beetje verlaat de kleding van Roxy de specifieke wereld van de glijsport om het grote publiek te veroveren. Roxy heeft meerdere gamma’s sportkleding ontwikkeld: kleding en accessoires om te skiën of te snowboarden, surfoutfits, alsook een gamma meer klassieke T-shirts en broeken om te dragen tijdens je favoriete activiteiten. De badmode van Roxy is ook heel gereputeerd: ze gaan voor een kleurrijke esthetiek en ondersteunen toch heel goed het lichaam tijdens het zwemmen of het surfen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.200 43448.58375 1250 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer