See u Soon

(77 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:
Ontdek See U Soon, een prêt-à-porter collectie voor dames in een mix van een elegante en ontspannen stijl. Chic, vintage, rock of bohemien: voor elk wat wils bij See U Soon. De handtekening van See U Soon ? Comfortabele kledingstukken in ultra vrouwelijke snits die de elegantie à la française vieren. Van de blouse met V-hals tot het wit hemdje langs de blouse met bloemenprint en stretch rok: See U Soon zorgt voor stijl bij alle dames, om het even welke lichaamsbouw ze ook hebben. Chic tailleur voor op kantoor, etnisch tuniek met navajo print voor een wandeling onder de zon of een zwarte feestjurk voor een romantisch diner: de collectie van See U Soon is er in alle looks, nu eens klassiek dan eens glamour, nu eens bohemien dan eens romantisch.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43437.4287731481 1281 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer