Sessun

(0 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Alle filters afvinken
Alles over:

<h2>Sessùn, een ethische, vrouwelijke en trendy mode</h2>

Terwijl ze antropologie studeerde in Zuid-Amerika heeft Emma François haar eerste stukken getekend om haar studies te financieren. Jurken geborduurd met haakwerk, truien in alpaca… het succes van haar ontwerpen gebaseerd op de lokale ambacht is duizelingwekkend. De toekomst van de jonge ontwerpster neemt vervolgens een nieuwe wending, en het merk Sessùn werd geboren. In 1999 instaleert Emma François definitief haar couture atelier in Marseille en ontwerpt modellen die meer urban en resoluut vrouwelijk zijn. Jassen, jasjes, blouses, broeken, sjaals, schoenen… van prêt-à-porter tot accessoires, Sessùn kleedt de dames op elegante wijze. De snits zijn gedestructureerd, wijd en aangenaam te dragen, de kleding gaat gepaard met strepen, liberty prints of ruitjes. Het is zo dat de ontwerpster dames wil kleden die op zoek zijn naar comfort en trendy stukken. Doorheen de nieuwe collectie vinden we de wens van het merk om trendy en city looks aan te bieden. Van een sjaal tot een paar kousen, alle outfits geven blijk van verzorgde en geraffineerde details. Collectie na collectie reflecteren de stoffen de knowhow van het huis. Studentes, fashionistas, working girls of huismoeders, de kleding Sessùn past in elke dressing !
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.225 43437.4287731481 250 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer