Superdry

135
Alles over:
Superdry, van Engelse origine met Japanse en Amerikaanse invloeden, het prêt-à-porter merk dat opgericht werd begin de jaren 2000 heeft reeds de Britse grenzen overschreden om zich internationaal te vestigen. Het ontstond na een reis naar Japan door Julian Dunkerton en James Holder. Mix tussen vintage modern en exotisch grafisch, het merk is zowel bij kinderen, tieners als volwassenen een favoriet. De aandacht voor details, de kwaliteitsvolle stoffen, de authentieke procedés, de bewerkte snitten en zijn uniek design hebben een breed publiek weten te verleiden dat op zoek is naar moderniteit.

De kleding en de accessoires van Superdry laten zich opmerken door hun authentieke designs. Deze exclusieve aantrekkingskracht bezorgt het een internationale naambekendheid. De kwaliteit van de stoffen en de bestudeerde details zijn twee van de vele redenen om zich bij het merk te kleden. Sinds het ontstaan, heeft het de frisse urban touch weten te combineren met bewerkte snitten en stoffen. Zin in een trendy look ? Verken de vele artikelen in alle maten en kleuren om de juiste outfit voor iedereen te vinden. Superdry voor heren, dames en kinderen, het merk biedt een dynamische moderne prêt-à-porter lijn aan met kwaliteitsvolle artikelen die Amerikaanse en Japanse invloeden combineren met de British chic stijl. Kies voor deze ontspannen urban look met sweater met Japans geïnspireerde grafische prints. Of bezwijk eenvoudigweg voor polo’s met een kleine american vintage touch. En dit alles met het onvergelijkbare chic van british.

Voor om het even welke gelegenheid vind je altijd wat je zoekt ! Kleding, accessoires, of schoenen, het merk biedt een waaier aan artikelen aan zodat iedereen zijn outfit kan samenstellen. Voor de zomer kan je kiezen uit hun ruim gamma badmode. Voor de dames zijn er badpakken of bikini’s, kleurrijke modellen, bedrukt of effen, altijd in een design met Japanse en Amerikaanse invloeden. Voor de heren heeft de collectie van Superdry alles wat je wenst voor om het even welke activiteit: surfshort, beachvolley short, zwemshort, Tri-panel short, in neutrale tinten of meer pittig zelfs flashy. Zin in een ontspannen stijlvolle outfit voor een rustig weekend onder vrienden ? Kies dan voor een jeans in slim, skinny, recht of wijd model, deze die je het best past, een T-shirt in modern design en met originele prints, een trui met kap om je warm te houden en een paar comfortabele sneakers.

Kiezen voor dit gamma sportkledij, dat is kiezen voor comfort. Zachte, aangenaam te dragen stoffen die je niet meer wil uittrekken. Een troef die je zowel in de sweaters met kap van Superdry terugvindt als in de andere voorgestelde artikelen: T-shirts, shorts en/of broeken. Het bedrijf is aanwezig in onze online boetiek van La Redoute. Bezwijk voor onze selectie kledij die kwaliteitsvolle stoffen combineert met ontwerpen in moderne urban snitten. Je vindt er gemakkelijk alles wat je zoekt. Vervolledig je kast met het stuk dat je mist uit onze nieuwe collectie. Kies voor een rugby polo of trui in een casual stijl of ga voor een trendy allure met een geruit hemd, al enkele seizoenen trendy. Zoals je het waarschijnlijk al begrepen hebt, het merk biedt een ruim gamma sportswear kledi