Parasol

8
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot 40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Zonneschermen

Met de offset parasol: geen poten meer in het midden van de tafel! In tegenstelling tot de traditionele strandparasol heeft de offset parasol een voet die niet in het midden staat. Hij kan dus bijvoorbeeld boven een tuintafel of ligstoel worden geplaatst. Houten parasols, aluminium of PVC frames: ze passen bij alle stijlen tuinmeubelen. Bij dit online tuincentrum zijn veel kleuren parasoldoek verkrijgbaar. Van karakteristieke tinten tot de meest flitsende: groene parasol, rechthoekige beige parasol, vierkante bruine parasol, rode bordeauxrode parasol. Thuisbezorging van volumineuze tuinmeubelen op afspraak.

Een parasol is veel meer dan een decoratief element, het is een onmisbare bondgenoot op een terras of in de tuin. Zodat je kunt genieten van je buitenruimte zonder te verbranden! Recht, schuin of aan de muur bevestigd, elk model parasol past zich aan de architectuur van je huis aan.

De rechte parasol: ideaal voor kleine ruimtes

In zijn eenvoudigste vorm wordt de rechte parasol in het middengat van een tafel of in een stabilisatieplaat geplaatst. Met een diameter tot 4 m voor de ruimste modellen brengt deze parasol een vleugje sereniteit in je buitenruimte. Op een terras of in een tuin biedt de rechtopstaande parasol schaduw wanneer de zonnestralen het sterkst zijn.

Het grootste voordeel van dit model parasol is zijn stabiliteit, zowel op een stevige ondergrond als op het strand! Als je voet stevig in het zand staat, heeft het doek een beschermingsfactor tot 50+, zodat je de hele zomer lang effectief beschermd bent.

Afstandsparasols: zet ze neer waar je maar wilt

Esthetisch en praktisch, de offset parasol heeft het voordeel dat je hem kunt plaatsen waar je maar wilt! Met een excentrische paal en een grote luifel bespaar je veel ruimte en schaduw.

De voet van de parasol is ideaal voor op een terras en maakt maximaal vloeroppervlak vrij. Je kunt dus comfortabel een lounge- of eethoek in de schaduw zetten. De configuratie van dit parasolmodel maakt het ook gemakkelijk om een ontspanningsruimte naast een zwembad te beschermen tegen de zon. De centrale voet kan gemakkelijk tussen 2 ligstoelen geplaatst worden, zodat het doek een doeltreffende bescherming biedt tegen de UV-stralen van de zon.

Bovendien heb je geen extra gereedschap nodig om een offset parasol te installeren: dankzij een inklapbaar metalen frame kun je je zonwering gemakkelijk van de ene plek naar de andere vervoeren! Rond, achthoekig of met een kantelbare dubbele luifel, de parasol kan ook vast of draaibaar zijn, om aan al je comfortwensen te voldoen!

Wandparasols: eenvoudig en altijd beschikbaar

Muurparasols worden rechtstreeks aan de voorkant van je huis bevestigd. Ze zijn ideaal om een klein oppervlak in de schaduw te zetten, zoals een terras, veranda of balkon. Met een telescopische arm klap je de parasol eenvoudig uit en heb je een mooi schaduwrijk plekje.

Sommige modellen muurparasols zijn verstelbaar. Dit betekent dat je de vierkante of zeshoekige vorm snel en eenvoudig kunt aanpassen aan de stand van de zon.

De keuze van de stof voor je muurparasol hangt af van de architectuur van je huis. Acryl is het best bestand tegen de tijd en verschillende weersomstandigheden. Katoenen doek is makkelijk te onderhouden en biedt een ruime keuze aan kleuren. De UV-bestendige polyester stof ten slotte is verkrijgbaar in een groot aantal patronen, zodat je je muurparasol naar hartenlust kunt personaliseren!

17 45462.6114667708 219 PRODUCTION