Alles over:

<h2>Herschel : het trendy en urban tassen merk !</h2>

Kent u Herschel ? Het Canadese bedrijf Herschel Supply Co., opgericht in 2009 door de broers Jamie en Lyndon Cormack, is gereputeerd voor de productie van accessoires voor dagelijks gebruik, met military inspiratie. Doorheen de ontwerpen van het merk, is het uiteindelijk de praktische kant die gecombineerd wordt met de chique stijl, dit voor trendy en urban modellen van rugzakken en bagage. Elk artikel is zowel geschikt voor heren als voor dames, wat ook hun leeftijd is. Het merk weet perfect kwaliteit, gebruiksgemak en esthetiek te combineren, naar gelang de seizoenen en de nieuwe collecties. Herschel inspireert zich rechtstreeks op een vintage mode, met toepassingen die we vroeger terugvonden in het alpinisme. De wereld van het merk is zo uitgerust met een sterke persoonlijkheid en het merk verleidt door de vele kleuren en de ultra comfortabele stoffen. Het bedrijf houdt zich eraan om van sinds het begin tassen te ontwerpen met moderne snits, volgens de klassieke codes, met als doel om ze door te geven aan de toekomstige generaties. Ontdek vanaf nu collecties met een « lifestyle » look, aangepast aan elk moment van de dag, voor elk uitstapje, maar ook aan al uw reiswensen. Dit alles in een tijdloze en modieuze stijl.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.224 43440.7527083333 1375 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer