Playtex

(57 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
korting
Alles over:
Playtex, mythsich merk van lingerie en ondergoed voor dames, laat toe om steun, comfort en elegantie te combineren. Gekend voor de uitvinding van de cœur-croisé beha, Playtex zorgt ervoor dat de dames zich goed in hun vel voelen. Dankzij de beugels en souplesse tekent de cœur croisé een afgeronde buste en de garantie op een comfortabel gevoel gedurende de hele dag. Ontdek de shapewear lingerie, ideaal om de buik op discrete wijze vorm te geven zonder te veel samen te drukken. De combinatie van comfort en prestatie van de Playtex artikelen zorgt voor een unieke ervaring en allure. Mat, gesatineerd of met bloemenmotieven, ontdek een ruim gamma van kleuren en stoffen. Slips, shorty’s, strings, beha’s, body’s die de vormen in de verf zetten en stoffen combineren voor een ultiem comfort. De borduursels zijn zorgvuldig afgewerkt voor een geraffineerd effect. En het ondergoed van Playtex is net als een tweede huid. Ook in het gamma zijn er beha’s, met vulling in heel fijne mousse of met softings, maar ook softcups en gevoerde cups om je buste in de verf te zetten. En als sport een deel van je dagelijkse leven is, zijn er speciale beha’s zonder beugels met een elastische band onder de buste om intensieve fysieke activiteiten te leveren.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.222 43448.58375 1797 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer