Slip PLAYTEX

29
Alles over:

Wanneer comfort elegantie ontmoet

Stelt u zich een combinatie voor van absoluut comfort en verfijnde esthetiek. Dat is waar de onderbroeken van Playtex een rol spelen in het dagelijks leven van vrouwen die niet willen kiezen tussen comfort en elegantie. Deze meesterlijk vervaardigde stukken flatteren het figuur zonder ooit het comfort te verwaarlozen. Met midi of maxi pasvormen die de rondingen als een tweede huid omsluiten, is elk model ontworpen om een ongeëvenaard gevoel van zachtheid en totale bewegingsvrijheid te bieden. Laten we de elegantie verdubbelen met een lichte sluier van kant; het zijn tenslotte de details die het karakter onthullen.

Het palet van vrouwelijkheid

Onberispelijk wit, diepzwart of delicate prints, Playtex onderbroeken zijn er in alle tinten en patronen om het hart te veroveren en de persoonlijkheid van elke vrouw te weerspiegelen. Een vleugje kant hier, een discreet strikje daar, en de intieme garderobe wordt omgetoverd tot een ware reeks keuzes. Katoen, dat zacht aanvoelt en comfortabel is voor alle gelegenheden, is de bondgenoot van die marathondagen waarop stijl nooit mag wijken voor rusteloosheid.

Levering zonder gedoe

En omdat wachten nooit het sterkste punt van ongeduld is geweest, doet La Redoute er alles aan om het leven gemakkelijker te maken. Kies, klik en wacht rustig tot de levering komt! Of het nu gaat om een partij onderbroeken of een uniek stuk als een schat, elke bestelling wordt met dezelfde zorg behandeld. En voor degenen die niet weten welke maat het beste bij hun figuur past, is er een praktische gids die alle twijfels wegneemt. Met Playtex is het ontrafelen van het mysterie van de perfecte pasvorm net zo eenvoudig als in de ban raken van de collectie.
14 45435.5203542593 627 PRODUCTION