Alles over:

<h2>Veja, fairtrade baskets</h2>

Achter het concept zitten François-Ghislain Morillion en Sébastien Kopp verscholen, twee atypische zakenmannen. Voor het duo begon alles in New York tijdens het begin van de jaren 2000. Deze twee economie adepten beslissen één jaar na hun business studies om een wereldreis te ondernemen. Op het terrein bestuderen ze de impact van duurzame ontwikkelingsprojecten van grote Franse bedrijven en ze beslissen om hun eigen activiteit te lanceren via een professionele uitdaging. Ver van het model van hun concurrenten biedt het huis Vieja, wat « kijk » betekent in het Portugees, ethische en ecologische baskets aan, die vlug een mode fenomeen geworden zijn. Sinds het eerste model, de Veja Volley in eenvoudig design met Braziliaanse inspiratie, heeft het merk leren tennisschoenen, hoge baskets en zelfs tassen gelanceerd. De ontwerpers kiezen ervoor om zich te concentreren op het essentiële: de gezochte stijl en de kwaliteit van confectie. Alles is goed bedacht zodat de baskets van Veja natuure en mens respecteren. De schoenen verleiden door hun natuurlijke stoffen : bio katoen, zool in rubber en een fairtrade fabricatie in Brazilië. De baskets van Veja hebben alles wat u wenst.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.223 43448.58375 1188 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer