Sportkleding dames

(376 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:

Sportkleding dames

Het beoefenen van een sport hoeft niet te betekenen dat u er als vrouw niet goed uit kan zien. Het is heel goed mogelijk om sportkleding te kiezen die comfort met elegantie combineert. Wij bieden een ruime keuze aan sportkleding die is afgestemd op alle sportbehoeften van de vrouw. Daarnaast is de sportkleding van nu, die meestal bestaat uit een broek, een shirt en schoenen, subtiel onderworpen aan de modetrends van dit moment. Het is niet voor niets dat een vrouwelijk kledingstuk, zoals een legging, overal in de gymzalen en bij de aerobicslessen te zien is. Dit komt vooral doordat de legging de bewegingen tijdens het sporten niet belemmerd. Bovendien kunt u de lijnen van uw lichaam tijdens het sporten goed in de gaten houden.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.221 43448.58375 63 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer