Body

(26 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
korting
Alles over:

Shapewear body

De caraco is een comfortabele en modieuze shapewear body. Hij vindt gemakkelijk zijn plekje in alle lingeriekasten. Een witte of zwarte caraco van katoen voor een tenue dat nooit uit de mode raakt, of een zijden caraco of een exemplaar van kant om te dragen met een mooie negligé: deze shapewear body lijkt sprekend op een slip-over. Zijn fijne bandjes zijn verstelbaar en laten alle vrouwelijke vormen schitterend tot hun recht komen. Ze zijn nauwsluitend waar dat moet en voelen aangenaam en zijdezacht aan. Te combineren met een short of boxershort voor zachte en ondeugende nachten. Laat je verleiden door de mooie materialen en kleuren en maak van je nachten een waar genot. Neem ook een kijkje bij de andere artikelen voor shapewear body.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43418.4144907407 1047 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer