T-shirts, blouses

(98 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
mouwlengte
categorie
prijs
korting
A Découvrir
Alles over:

Handige t shirts voor meisjes van 0 tot 24 maanden

t shirt om te combineren met een rok of een broek. Baby t shirt meisjes van biologisch katoen, wollen truien voor meisjes voor in de winter, dunne polo's met bloemetjes, stipjes of streepjes voor de tussenseizoenen. Er zijn volop kleuren en motiefjes beschikbaar, ze zijn allemaal anders. Je kunt hier allerlei kinderkleding uitzoeken van de beste merken voor kinderkleding en kleding voor volwassenen: vertbaudet, Cocoon, Baby Walz, Edeis en Tabea. Wat betreft de truien, baby meisjes t shirt en polo's kan het altijd nog moderner in de wereld van de baby- en meisjeskleding. Zo kan je je kindjes net zo aankleden als je er zelf uitziet. Dat is voor de meeste meisjes toch super cool: er net zo uitzien als de volwassenen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43418.4144907407 1156 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer