Pyjama

(124 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:

Jongens pyjama's

Er was eens een jongetje dat zo blij en trots was op zijn jongens pyjama, dat hij meteen ging slapen, zonder een verhaaltje... Dat zou al te mooi zijn! Je kan nu wel je kinderen heel erg blij maken met heel mooie nieuwe slaapkleding. Er zijn volop kamerjassen, korte pyjama's, pyjama's met korte of lange mouwen verkrijgbaar: je weet bijna niet meer wat je moet kiezen. Toch hebben de jongens hun eigen voorkeur voor wat betreft de kleuren en motieven: jongens pyjama's met streepjes of ruitjes zijn populair, en vergeet vooral de jongens pyjama's van Disney of Spider Man niet. Maak een echt spel van het bedritueel en koop prachtige jongens pyjama's voor je zoon. Hij zal er blij mee zijn en het graag aantrekken. Jij bent dan ook blij, want zo gaat je kind sneller naar bed.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.204 43418.4144907407 1328 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer