Alles over:

Kies een borstvoedingskussen uit

Een borstvoedingskussen zorgt ervoor dat de baby in de ideale positie ligt voor het drinken, uit de borst of uit de fles. Het kussen ontziet ook de heupen van de moeder, zodat zij kan genieten van de knusse momenten met haar baby, zonder last te hebben van pijn of stijve spieren. Dit accessoire voor baby's mag niet te hard of te zacht zijn, want de baby mag ook weer niet in slaap vallen tijdens het voeden. Wat de vulling van het kussen betreft kunt u het beste kiezen voor biologische vulling: veel gezonder en steviger. Het borstvoedingskussen kunt u bekleden met een mooie hoes, waardoor het kussen niet vies wordt. U kunt de hoes namelijk eenvoudig los maken en in de wasmachine wassen op hoge temperaturen. Zo hebt u altijd een schoon borstvoedingskussen om uw baby de borst te geven.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.223 43440.7527083333 1219 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer