Stalen stof

163
Alles over:

Stoffenstalen voor banken

Als je je bank gaat renoveren, is er één ding waar je natuurlijk rekening mee moet houden: welke stof ga je ervoor kiezen? Er zijn er zoveel om uit te kiezen! Dus hoe kies je de stoffen die zowel je meubels als je kamer zullen verfraaien? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar stofstalen te gebruiken.

Waarom weefselmonsters gebruiken?

Als je je oude bank wilt herstofferen met een nieuwe, sta je voor een belangrijke keuze: welke stof moet je kiezen?

Je kunt meestal naar de winkel gaan om te zien welke stof je mooi vindt en welke tint perfect zou zijn voor je huis. Maar als je eenmaal thuis bent, is wat je hebt gezien ongetwijfeld minder duidelijk. Je hebt misschien een paar foto's gemaakt, maar als het op textuur aankomt, zal de foto niet veel helpen. Heb je dan een stuk stof uitgeknipt? Natuurlijk niet!

Dat is waar stalen om de hoek komen kijken. Deze kleine stukjes stof zijn je beste bondgenoten bij het maken van de beste keuze. En waarom? Simpel. Ze stellen je in staat om verschillende tinten te zien waartussen je twijfelt en de stof te kiezen die je het mooist vindt "in staat". Je kunt de stof in je kamer en op je bank zien. Je kunt de stof ook aanraken om te zien welke het beste bij je past.

Stalen zijn de beste manier om de juiste keuze te maken. Hiermee kun je een eenvoudige test uitvoeren om te bepalen welke nieuwe stof het beste past bij je kamer, je bank, maar ook bij de gebruikers van de stoel.

De perfecte stof vinden zonder gedoe

Of je nu op zoek bent naar een hoes voor je bank of naar de perfecte stof om hem een stevigere make-over te geven, de stofkeuze is het belangrijkste.

Een palet van kleuren en materialen zal je veel goed doen. Twijfel je tussen twee soorten en kleuren stof? Fluweel, linnen, tweed of chiné bouclette effect? Taupe of muisgrijs?

Met dit kleine stukje stof kun je een keuze maken zonder onaangename verrassingen. Je weet precies wat je het mooist vindt. Leg de stalen op je bank en bekijk het effect. Hou je meer van mooi antiek roze of van dat pastelroze waar je je oog op hebt laten vallen? Je weet meteen welke stof het beste bij jou thuis past.

Je hoeft niet meerdere hoezen te bestellen om je bank te vernieuwen (en de hoezen die je niet mooi vindt weer terug te sturen). Met de stofstalen weet je welke keuze je moet maken. Je kunt je bank ook afstemmen op je fauteuil.

Met een staal kun je ook de kwaliteit van de stof of het leer in kwestie zien. Het is een (bijna) levensgrote test waarmee je de juiste stofkeuze kunt maken zonder tijd te verspillen. Laat het stuk op je bank liggen, verlaat de kamer en kom terug. Vind je de stof die je hebt gekozen nog steeds mooi? Dat is prima, je kunt het bestellen. Is de stof nog niet uitgeprobeerd en twijfel je nog? Verwissel de staal en doe hetzelfde. Het kan je verbazen dat de stof die je het minst aansprak het beste werkt in jouw kamer! En dat dankzij de stalen!

12 45351.6924917014 321 PRODUCTION