Opbergmeubelen voor buiten

26
*Met de code HOM4, ontvangt u €25 korting per aankoopschijf van €100 uit de collecties meubelen en/of deco van La Redoute Intérieurs, So'Home en AMPM (behalve outlet). De korting wordt toegepast in je winkelmandje door de code HOM4 toe te passen in het vak "promotiecode". De korting, van maximaal €1250, wordt gespreid over elk artikel en eventueel over meerdere facturen. De korting wordt niet terugbetaald in contanten. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig t/m 1 mei 2024 zolang de voorraad strekt.
Alles over:

De sleutel tot een opgeruimd huis is netheid! Hoewel esthetiek binnenshuis belangrijk is, zijn er andere factoren om rekening mee te houden als het gaat om buitenmeubilair. XXL meubels of een kleine kist, op een overdekt terras of blootgesteld aan de elementen, buitenmeubels helpen je om je huis netjes te houden.

Hoe richt je je buitenterras in en hoe berg je het op?

Het hangt allemaal af van wat je wilt doen. Als je in je vrije tijd graag tuiniert, kun je lage opbergkasten gebruiken om tuingereedschap en bloempotten in op te bergen. Deze accessoires zijn niet bedoeld om esthetisch te zijn, dus ze kunnen worden weggestopt. Planken daarentegen zijn ideaal om een minikas of vazen op te zetten. Voeg een schommel of een kleurrijke hangmat toe voor een siësta of om in te loungen.

Buitenopbergruimte die past bij het decor

Als je een groot terras hebt, kan je opbergboxen voor buiten in antraciet hars gebruiken. Met deze kleur kun je deze accessoires uitstallen zonder het zicht te belemmeren. Je zal je ruimte zeker willen opvrolijken met tuinmeubelen, een poef of een gestreepte vloermat om een kustsfeer te creëren.

Kleine accessoires zoals een moestuin of een bistrotafel met klapstoelen zullen ook bijdragen tot de charme van je tuin. Voor afgesloten ruimtes kun je een aantal kussens of plaids overdekt opbergen. Als je weinig ruimte hebt, voeg dan bijvoorbeeld een tuinkist van 120 liter toe. Zo kun je al je materiaal buiten zetten als het slecht weer is. Dit type buitenbox is ontworpen om zowel vocht als UV-stralen te weerstaan. Je kunt hem verplaatsen naar een plek met minder wind en hem veilig openen dankzij een systeem van gasveren die het geopende deksel stabiliseren.

Moeten buitenopslagruimtes waterdicht zijn?

Het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat je tuinmeubelen beschermd zijn tijdens de winter. Zorg voor een kast of een tuinhuisje om je teakhouten bank of je verrijdbare opbergbox in op te bergen. Ook pergola's kunnen worden gebruikt om je industriële metalen tuinmeubelen, die je beter niet buiten laat staan, vast te zetten. Ook al zijn je kussens waterafstotend, vocht beschermt ze niet tegen schimmel en vogelpoep. Je tuingereedschap kan ook gaan roesten als je het per ongeluk vergeet op je terras. Dat is een goede reden om ze buiten het seizoen op te bergen. Bovendien zijn waterdichte beschermhoezen voor tuinmeubelen verkrijgbaar in verschillende maten.

Opgeruimde buitenopslag

De esthetische aantrekkingskracht van een terras of balkon is meteen duidelijk. Zodra de zomer aanbreekt, wil je deze oase van rust optimaal benutten. Je moet er dus optimaal gebruik van maken om vierkante meters te besparen. Met een doordachte indeling kun je je accessoires opbergen en toch de harmonie van het buitenleven behouden. Met een uitschuifbare tuinbank bijvoorbeeld kun je de ruimte optimaal benutten om je naasten in het weekend te ontvangen.

Vergeet niet materialen en kleuren te mengen om je tuin, terras of balkon een stijlvollere look te geven.

15 45393.4675451042 518 PRODUCTION