Naturel dekbed

33
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

Karakteristiek donzen dekbed

Een karakteristiek dekbed, dat vaak duurder is dan een synthetisch dekbed, garandeert een gezonde warmte en voorkomt transpiratie tijdens het slapen. De vulling van een dekbed kan bestaan uit ganzenveren, eendendons of zijde voor topdekbedden. Om allergieën te voorkomen, is een dekbed van ganzendons of eendenveren behandeld met een anti-huisstofmijt en hypoallergene behandeling.

De winter staat voor de deur, de temperaturen dalen en de nachten worden koeler. Wat is er heerlijker dan in bed kruipen onder een knusse, zachte deken om een warme nachtrust te garanderen?

Van de vele producten die verkrijgbaar zijn op La Redoute, heeft het karakteristieke dekbed kwaliteiten en eigenschappen die door gebruikers worden gewaardeerd.

Een vulling van dierlijke oorsprong

Veren, veren en vooral dons behoren tot de meest gebruikte materialen voor het vullen van dekbedden en bieden een uitstekend comfort en een hoge veerkracht. Ze zorgen voor een betere luchtcirculatie en dus een betere temperatuurregeling.

Ze zijn afkomstig van eenden, waaronder de silver nine, die vooral in Frankrijk, in de Pyreneeën, wordt gefokt. Ze zijn ook afkomstig van ganzen, waarvan de veren een iets hogere verwarmingskracht hebben dan die van eenden.

Er zijn ook dekbedden gevuld met wol. Meestal wordt scheerwol van het Merinoschaap gebruikt, omdat dit steviger en bestendiger is. Net als Merinowollen dekbedden zijn ze temperatuurbestendig. Bovendien absorberen ze vocht en zijn ze antistatisch. Transpiratie, geurtjes en stof zijn dus geen probleem met deze producten. Allergierisico's worden geminimaliseerd.

Zijde is luxueus, zacht en warmteregulerend en heeft als bijkomend voordeel dat het hypoallergeen is. De vezels zijn zelfs ongastvrij voor huisstofmijt.

Plantaardige vulling en enveloppen

Het biedt uitstekende thermoregulatie en lichtheid, en is gemakkelijker te onderhouden dan dekbedden met dierlijke vullingen.

Deze materialen worden zowel binnen als als dekbedovertrek gebruikt, zelfs als de vulling van dierlijke oorsprong is.

Wat belangrijk is voor onderhoud

Je moet goed letten op de aanbevelingen van de fabrikant voor het reinigen van je beddengoed. Afhankelijk van het gebruikte materiaal moet je water vermijden (bijvoorbeeld bij zijde) of speciale voorzorgsmaatregelen nemen. Raadpleeg voor het schoonmaken altijd het etiket en aarzel niet om een professional in te schakelen.

13 45488.7486236458 282 PRODUCTION