Kader met latten

11
Alles over:

Rugpijn, nachtmerrieachtige nachten, herhaaldelijke stijfheid, krakend bed? Dan is het tijd! Je gooit je oude bed weg! Wil je een nieuw, zacht, comfortabel bed voor die droomnachten? Je hebt geïnvesteerd in een matras van topkwaliteit, maar je weet niet wat voor soort bodem je moet kiezen? Lattenbodem of boxspring, je hart gaat sneller kloppen!

Bij La Redoute hebben we de perfecte houten lattenbodems voor je matras geselecteerd om van je nachten een paradijsje te maken.

Waarom kiezen voor een lattenbodem?

In tegenstelling tot een verende lattenbodem is een lattenbodem uiterst veelzijdig, omdat elk type matras erin past. Dit product bestaat uit een metalen of houten frame waarop de latten zijn geplaatst. Dit betekent dat het gewicht van je matras en lichaam gelijkmatig op het hele oppervlak van het frame rust, waardoor de matras niet vervormt.

Bovendien is een lattenbodem zeer hygiënisch. Het is gemakkelijk schoon te maken met een stofzuiger en/of een zachte doek. Het laat lucht door, waardoor een gezonde omgeving ontstaat. Vocht, schimmels en huisstofmijt kunnen de onderkant van je matras niet koloniseren.

Het houten frame is perfect voor een moderne slaapkamer. Ruw hout of hout bedekt met katoenen stof zal er geweldig uitzien met een mooi hoofdeinde en een verbeterd bed. Je hoeft alleen maar 4 poten aan je houten frame te schroeven.

Een ander voordeel, en niet het minste, is dat het lattenbodem heel gemakkelijk kan worden gerepareerd als er een lamel breekt. Vervang hem gewoon.

Hoe kies ik de juiste lattenbodem?

In de wereld van beddengoed is de lattenbodem een must. Er zijn echter een paar regels om ervoor te zorgen dat je het juiste product kiest.

Ten eerste moet een houten lattenbodem ten minste 16 latten hebben voor optimaal comfort. Vervolgens moet u rekening houden met de lengte en breedte van de lattenbodem. Deze moet iets groter zijn dan de afmetingen van de matras.

Afhankelijk van je inrichting kun je kiezen voor een open lattenbodem of een lattenbodem die in een bedframe is ingebouwd. Voor je gemak kan het handig zijn om een kit-lattenbodem te kiezen die snel en eenvoudig te monteren is.

La Redoute voor uw lattenbodem!

Omdat we bij La Redoute alleen kwaliteitsproducten aanbieden, vind je zeker het houten frame dat je nachten zoveel mooier zal maken.

Veel van de producten in ons assortiment zijn gemaakt in Frankrijk, want bij La Redoute geloven we in de prestaties van onze bedrijven en steunen we ze. Bovendien helpt produceren in Frankrijk om onze impact op het milieu te verminderen.

Tot slot kunt u dankzij de voordelen van La Redoute+ het hele jaar door profiteren van kortingen en promoties en wordt uw bestelling gratis bezorgd.

De lattenbodem is een extra platte bedbodem

het is ideaal voor specifieke situaties. Ofwel ligt je matras graag zo dicht mogelijk bij de vloer, ofwel wil je uit gemakzucht niet te veel meubels in de slaapkamer. Het is een praktische manier om het beddengoed te ordenen zonder al te veel ruimte in te nemen, omdat de matrasdrager tot een minimum wordt beperkt zonder aan comfort in te boeten. De vlakke bedbodem kan worden ingebouwd en is dus vrij slank.
23 45229.6581403935 274 PRODUCTION