Desserttafel

7
Van 01 t/m 31/07
Sales
Tot -50%*
Alles over:

Het praktische, mobiele keukenbuffet

Het is de perfecte manier om opbergruimte en mobiliteit te combineren. Het praktische verrijdbare dressoir kan worden gebruikt om gerechten of allerlei voorwerpen en ingrediënten te vervoeren. Esthetisch en stijlvol: het keukenbuffet kan inklapbaar zijn, op wieltjes staan of al voorzien zijn van bakjes en opbergruimtes zoals manden, planken of lades. Nooit meer onophoudelijk heen en weer naar de keuken, maar gewoon genieten van je maaltijd en het gesprek gaande houden.

Een keukenbuffet is een klein verwijderbaar opbergmeubel dat verkrijgbaar is in vele vormen en kleuren. Ze zijn heel praktisch voor het opbergen van allerlei soorten voedsel of kookgerei. Vaak op wieltjes, kunnen deze kleine meubelstukken ook worden gebruikt om een gerecht van de keuken naar de eetkamer te brengen om het serveren te vergemakkelijken. Een buffetkast is op zich al een decoratief element, en naast het feit dat het een keuken visueel aantrekkelijker maakt, is het vooral een functioneel meubelstuk.

Wat is het nut van een buffetkast?

Dressoirs voor de keuken zijn een uitstekende aanvulling op het ontwerp van elke keuken. Ze kunnen in elk type opstelling worden gebruikt en voegen opbergruimte toe die aan elke aanpassing kan worden aangepast. In feite is een van hun belangrijkste kenmerken dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn, zodat je ze in de configuratie van je keuken kunt opnemen en ze kunt aanpassen aan elke verandering. Je hoeft dus geen nieuw meubelstuk te kopen als je je keuken wilt aanpassen. Dressoirs voor de keuken zijn ideaal voor het opbergen van allerlei voedingswaren, zoals pakken pasta, knoflookteentjes, aardappelen, kruiden en nog veel meer.

Ze zijn ook ideaal voor het opbergen van schalen, dozen, bestek of iets anders dat je kasten zou kunnen verstoppen. Afhankelijk van het model dat je kiest, kan een dressoir ook worden gebruikt om servies van de keuken naar de eetkamer en weer terug te brengen, zodat je onnodig heen en weer hoeft te rijden als je gasten ontvangt. Sommige modellen zijn ook perfect om desserts of thee op uit te stallen. Bovendien geven ze je keuken een licht decoratief tintje.

De verschillende soorten service

Van hout of ijzer, verwijderbaar of vast, twee of vier niveaus, wit, zwart, bruin of blauw, het keukenbuffet kan worden aangepast aan al je wensen. Je vindt gemakkelijk een keukenkast die bij je smaak past, die je keuken verfraait en die past bij het decor dat je hebt gemaakt, want er zijn allerlei soorten keukenkasten om uit te kiezen. Heb je een ouderwetse keuken, typisch jaren '70? Dan vind je zeker een vintage dressoir. Ben je meer een moderne minimalist? Of heb je liever iets dat een Victoriaanse sfeer in huis brengt? Ook hier vind je zeker een buffetkast die bij je past. Maar naast deze ruime keuze aan stijlen hangt ook de functionaliteit af van je wensen.

Afhankelijk van hoe je ze wilt gebruiken, zijn er dressoirs met laden, deuren, uitneembare laden, handgrepen om ze gemakkelijker te verplaatsen en nog veel meer verschillende functies. Hoewel deze meubels meestal rechthoekig van vorm zijn, vind je er ook die vierkant of zelfs afgerond zijn. Maak je dus geen zorgen, het dressoir van je dromen is binnen handbereik, en in een brede waaier van prijzen die passen bij je budget.

19 45484.3992380671 204 PRODUCTION