Deurstop

2
Alles over:

Deur wig

De deurveger, ook wel isolerende deurstop genoemd, is erg handig in de winter en kan een decoratief object worden. De met schuimstof gevoerde deurstopper ligt gelijk met de vloer en vult de opening waardoor buitenlucht naar binnen stroomt. Het houdt ook stof buiten. De zwenkbare deurstopper is minder esthetisch, maar net zo effectief en kan op elk type materiaal worden aangebracht, of het nu van rechts of van links wordt geopend.

Het deurgordijn of deurkussen is zowel nuttig als decoratief. Voor elke smaak, type deur en interieurontwerp is er een deurgordijn in allerlei vormen en kleuren. Laten we eens kijken naar 4 goede redenen om deurdorpels in je huis te gebruiken.

Het deurgordijn: de perfecte lichtisolator

Sommige deuren hebben een opening tussen de onderkant van de deur en de vloer. Licht van buiten of van de verlichting in een aangrenzende kamer kan hierdoor naar binnen sijpelen. Hoewel dit in een keuken of badkamer geen groot probleem is, kan het in een slaapkamer veel onaangenamer zijn. Het licht met een lage hoek kan de slaper storen en een slechte slaapkwaliteit veroorzaken, vooral bij jongere kinderen, doordat er een schaduwspel ontstaat dat hen kan afschrikken. De installatie van een dubbele deurdrempel blokkeert de lichtinval volledig en creëert een omgeving die bevorderlijk is om in slaap te vallen en te rusten.

Geen tocht meer dankzij het deurkussen

Het deurgordijn, dubbel- of enkelzijdig, is een uitstekende isolator tegen kou die onder deuren door sijpelt. Het fungeert als een beschermende barrière tegen tocht en stof van buitenaf of uit ruimtes zoals de garage, kelder of bijkeuken. Als het beter is afgedicht, behoudt je huis een ideale temperatuur en vermijd je extra energiekosten en dus hogere rekeningen. Het werkt ook isolerend tegen insecten en ongedierte. Spinnen, duizendpoten en ander ongedierte blijven buiten de kamer, gevangen door het deurkussen. Aarzel niet om je deurkussens ook op de ramen te installeren. Dit zal de geluidsoverlast en het lawaai van buitenaf aanzienlijk verminderen.

Deurflenzen voor meervoudig gebruik

Deurkussens zijn over het algemeen verkrijgbaar in twee materialen, stof en siliconen, elk met hun eigen specifieke kenmerken.

Het stoffen deurgordijn

Er zijn evenveel stoffen deurstrikken als kleuren en patronen. Wit, zwart, met sterren of katten, de stoffen deurstrikken passen zich aan al je grillen aan. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden - stop ze gewoon in de wasmachine.

De siliconen deurbumper

Dit deurgordijn hecht op alle vloertypes voor een perfecte isolatie. Het is eenvoudig aan te brengen, ontworpen om vochtbestendig te zijn en zeer effectief in het weren van ongedierte en kruipende insecten.

Een vleugje decoratie

De dorpel is niet alleen een praktisch en nuttig element. Dorpels kunnen perfect worden geïntegreerd in je interieurontwerp. Er zijn sierlijke dorpels in de vorm van dieren en andere die klassieker en gestroomlijnder zijn.

Kies bij voorkeur altijd een wollen deurveger voor zeer goede thermische isolatie en eenvoudige installatie dankzij een automatische afdichting die aan de onderkant van de deur wordt aangebracht (met schroeven of dubbelzijdig plakband).

11 45229.6581403935 800 PRODUCTION