Lantaarn

5
Alles over:

Op zoek naar zacht, gedempt licht om de sfeer te verwarmen of je terras te versieren? Heb je praktische, krachtige verlichting nodig om te kamperen onder de sterrenhemel? Wil je je tuinpad markeren met een lamp met bewegingsdetector om energie te besparen en lichtvervuiling te beperken?

In uw La Redoute catalogus vindt u al onze lantaarns, van de meest decoratieve tot de meest praktische.

Papieren lantaarns, metalen lantaarns, lantaarns op zonne-energie, houten lantaarns, bamboelantaarns of glazen lantaarns - je vindt altijd de juiste decoratie om je ruimte 's avonds op te fleuren.

Lantaarns kiezen voor buitendecoratie

Bij lantaarns denk je al snel aan een maaltijd met vrienden op een terras, mooi versierd met verschillende lantaarns of gekleurde lampen die een gedempt licht verspreiden.

Er zijn veel verschillende stijlen en vormen lantaarns. De meest traditionele zijn die van glas en metaal die aan de zijkant open kunnen zodat er veilig een kaars in past. Andere hebben originele vormen, zoals paraffinelampen.

Lantaarns zijn er in allerlei materialen die bij je inrichting passen: hout, bamboe... en alles van wit tot zwart, inclusief alle mogelijke kleuren.

Sommige lantaarns zijn delicaat gemaakt, met opengewerkte ontwerpen die pure schaduwen om zich heen werpen.

Als je in een zonnige regio woont, kunnen lantaarns op zonne-energie een geweldige manier zijn om te besparen op kaarsen.

LED-lantaarns geven de illusie van een echte kaarslantaarn, maar zijn voordeliger.

Zachte verlichting in mijn huis

Voor een romantische avond, een receptie of een bruiloft zien papieren Chinese lampen er 's nachts geweldig uit. Ze verlichten de kamer zachtjes. Ze creëren een warme, gezellige sfeer.

Om een donkere hoek van een kamer op te fleuren, zoals de slaapkamer van een kind, kun je investeren in een paar mooie lichtsnoeren. Met een warmwitte LED-slinger creëer je een gezellige sfeer. Je kunt het ook gebruiken als nachtlampje voor je kleintje.

Slingers zijn er in de vorm van bollen, sterren en dieren die perfect passen bij de sfeer van je huis.

Om uw veiligheid en die van uw dierbaren te garanderen, garandeert La Redoute dat al haar producten voldoen aan de huidige normen.

De slimme en handige campinglamp

De campinglamp, verkrijgbaar in uw La Redoute catalogus, heeft een krachtige verlichting. De lantaarn biedt 360° verlichting, ideaal voor nachten onder de sterren of om 's nachts rond te lopen zonder last te hebben van het donker.

De campinglamp kan worden gebruikt met conventionele batterijen, is licht van gewicht, draagbaar en heeft een zeer lange brandduur.

In onze catalogus vind je alle lampen en lantaarns die je nodig hebt tegen onverslaanbare prijzen.

Dankzij La Redoute hoeft u niet de hele nacht op te blijven! Dankzij de voordelen van La Redoute profiteert u van 30 dagen retour en gratis levering naar uw gebruikelijke afhaalpunt.

Decoratieve lantaarns

De lantaarn brengt een warme gloed in de woonkamer of op een feesttafel. Op het terras kan de lantaarn gebruikt worden als buitenlamp. Deze kleine lampjes zonder elektriciteit gebruiken theelichtjes, een soort kleine ronde kaars. Een Marokkaanse lantaarn is ideaal voor een inrichting in oosterse stijl en verlicht zomeravonden met een subtiele vlam. Decoratieve lantaarns worden per stuk verkocht of in verpakkingen van 2 of 3.
10 45264.6941915972 736 PRODUCTION