Badkamerspiegel

8
Alles over:

De spiegel is een essentieel accessoire voor elke badkamer.

Bewonder je make-up, controleer je scheerbeurt of was je als je half slaapt. Sommige spiegels worden geleverd met planchetten voor het opbergen van toiletspullen, terwijl andere worden geleverd met een compleet badkamermeubel met ingebouwde spiegel. De locatie bepaalt de keuze van de grootte en vorm. Alle ingebouwde meubels zijn origineel en geven de kamer een design uitstraling. Anticondens tip: pak je haardroger, zet hem op heet en richt op de spiegels die vol mist zitten. Het zal in een mum van tijd verdwijnen.

Rechthoekig, vierkant, rond of in een drieluik zoals die door kappers worden gebruikt, de badkamerspiegel verfraait je kamer en geeft hem een eigentijds, design tintje. Maar een spiegel is niet alleen een accessoire, hij is ook erg nuttig, vooral voor je schoonheidsroutine 's ochtends. Verlicht, vergrotend of gewoon omringd door een metalen staaf, spiegels zijn nu even praktisch als mooi. De afgelopen jaren zijn ze een onmisbaar onderdeel van je badkamer geworden.

Welke spiegel moet ik kiezen?

De badkamer is een natte ruimte, net als de keuken. De waterdamp die vrijkomt bij het douchen, de wastafels of het bad is een factor waarmee rekening moet worden gehouden voordat een spiegel wordt gekozen. Vergeet niet dat spiegels voortdurend worden aangeraakt door leden van het huishouden en vaak worden schoongemaakt. Daarom kies je best voor een robuust model gemaakt van gehard glas. Deze behandeling maakt het glas beter bestand tegen plotse temperatuurschommelingen. Een van de meest gewilde tijdloze meubelstukken is een spiegelkast. Meestal past dit decoratieve product perfect in de kamer, bij een douche of boven een wastafel. Met gepolijste of omlijste randen kan hij aan de muur worden bevestigd met chroomstalen haken. Andere kunnen worden bevestigd met dubbelzijdig plakband. Ze vormen een spiegelwand die erg handig is als je jezelf vanuit elke hoek wilt bekijken. De garderobespiegel heeft een dubbele functie, want hij kan ook worden gebruikt voor opslag dankzij de planken die erin zitten. Je kunt er al je toiletspullen in opbergen. Badkamermeubels zijn nu compleet met ingebouwde spiegel.

De ideale spiegel

De vormen spelen een doorslaggevende rol. Ronde of rechthoekige modellen bieden een groter oppervlak als het gaat om het controleren van je kapsel of make-up. Over het algemeen zijn deze modellen erg veelzijdig. Ze kunnen staand of liggend boven een wastafel worden geplaatst, of aan de tegenoverliggende muur om de ruimte een ruimtelijker gevoel te geven. In een badkamer met royale afmetingen voegt een ronde spiegel veel stijl toe. Met drieluikmodellen kun je je gezicht of kapsel vanuit alle hoeken bekijken. Kies je spiegel zo dat hij perfect in je badkamer past. Als hij te groot is, zal hij je kamer kleiner doen lijken. Qua stijl is er voor elk wat wils: exotisch hout, bamboe, gerecycleerd dennenhout, metaal, roestvrij staal, wit of zwart epoxystaal, drijfhout, smeedijzer - jij bepaalt de sfeer en stijl van deze unieke ruimte. De laatste jaren hebben LED-spiegels hun intrede gedaan. Deze technologische verlichting is geïntegreerd in de spiegel zelf in de vorm van een LED-strip aan de bovenkant. Op deze manier worden schaduwplekken op je gezicht vermeden en worden alledaagse handelingen eenvoudiger, van scheren tot make-up. Wist je dat de spiegel ook kan worden uitgerust met ingebouwde luidsprekers? Verbonden met het internet kunnen ze je momenten van ontspanning muzikaal begeleiden. Moderne spiegels hebben geen frame of een heel dun frame. Zoals je gemerkt zult hebben, passen ze perfect in het decor. Bij spiegels met een lijst geeft hout een rustiek Scandinavisch gevoel, terwijl metalen frames moderner zijn.

22 45264.6941915972 847 PRODUCTION