Rokken

(261 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
comfort tips
model rok
stof - textuur
prijs
korting
Alles over:

Rokken grote maten: vijand van ongewenste rondingen

Een rok is gemakkelijker te dragen dan een jurk. Rokken grote maten hebben namelijk het voordeel dat ze ‘moeilijke’ zones van uw lichaam camoufleren. Om bijvoorbeeld een omvangrijke boezem te verhullen, kunt u het best een rechte rok dragen met een wijde blouse. Brede heupen verdwijnen dan weer dankzij een elegante, wijd uitlopende rokken grote maten. Als u eerder klein van stuk bent, kunt u een lange rok of een model tot halverwege de kuiten beter vermijden. Die staan beter bij grote vrouwen. Lang, kort, strak, recht, wijd, rokken grote maten vindt u bij La Redoute in overvloed. Laat u leiden door het aanbod. Een keur aan materialen, kleuren en modellen om naar hartenlust te combineren met alle mogelijke tops voor warme en koude dagen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.207 43440.7527083333 1563 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer