Skinny

(86 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
taillehoogte
beenlengte dames
prijs
korting
A Découvrir
Alles over:

Skinny jeans dames

Het model skinny jeans onderscheidt zich van andere jeans door zijn zeer smalle en rechte snit. Deze broek wordt strak om het lichaam gedragen en vormt zo bijna een tweede huid, vandaar de naam skinny. De vorm van uw lichaam wordt perfect weergeven in deze trendy spijkerbroek. De skinny jeans is vooral uitermate geschikt om gedragen te worden door vrouwen met slanke benen. Combineer deze modieuze spijkerbroek met hakken voor een stijlvolle en supervrouwelijke look, of met fijn zittende gymschoenen voor een nonchalante, stoere look. Gecombineerd met een paar pumps en een wijde top is de skinny jeans ook een goede keus voor de vrouwen met een welgevormd figuur.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.200 43418.4144907407 47 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer