Shorty, boxershort

(141 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:

Shorty

De shorty heeft het grote voordeel voor vrouwen dat hij geen randjes van ondergoed laat doorschemeren. Deze shorty voor dames is geborduurd of heeft een opdruk en is altijd elegant, verfijnd en harmonieus. Hij is bovendien soepel en comfortabel. Hij zit lager dan een klassieke slip en hij knelt beduidend minder rond de taille. Hij leent zich bovendien perfect om brede heupen te verhullen. U kunt het beste een relatief grote maat shorty kiezen als u wilt dat hij 100% onzichtbaar is. Onder nauwsluitende kleding, zoals een strakke avondjurk of rokken van fijn materiaal en strechbroeken, is de shorty voor dames het ideale ondergoed. De shorty bestaat in verschillende maten en uitvoeringen. Kies uw maat, uw favoriete kleur en het materiaal en wees op en top elegant, overdag en ’s avonds.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.197 43418.4144907407 47 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer