Slofjes

67
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot 40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Slippers ontworpen voor de eerste stapjes

Het is van vitaal belang dat de eerste stapjes van een babymeisje gepaard gaan met de best mogelijke ondersteuning. Bij La Redoute bieden we een collectie laarsjes voor babymeisjes die essentieel comfort combineren met de charmante stijl die elke jonge prinses verdient. De zachte leren laarsjes zijn speciaal ontworpen om zich te vormen naar de voeten van peuters en bieden flexibiliteit en bescherming zonder hun natuurlijke gevoel van contact met de grond te verstoren. Bij elke beschikbare maat krijg je de zekerheid van een ideale pasvorm, zodat je niet uitglijdt of in elkaar gedrukt wordt, wat het aarzelende lopen van beginners zou kunnen belemmeren.

Praktisch en stijlvol voor kleine voeten

Om het dagelijkse leven voor ouders gemakkelijker te maken, is elk paar babyschoentjes praktisch ontworpen. Gemakkelijk te gebruiken sluitingen maken het aan- en uittrekken van schoentjes moeiteloos. Of je je nu 's ochtends klaarmaakt of na een lange dag, de betoverende roze babyschoentjes of speelse gympen passen zich snel aan de voeten van het kind aan en bieden direct comfort. Met een verscheidenheid aan kleuren en patronen om uit te kiezen, is het vinden van het perfecte paar om de outfit van de ster van het huishouden of de fashionista in spe aan te vullen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Kwaliteit en prijs: de winnende vergelijking

La Redoute is zich bewust van het belang van kwaliteit tegen een betaalbare prijs en heeft een selectie laarsjes voor babymeisjes samengesteld waarbij zachtheid hand in hand gaat met duurzaamheid. We zijn niet gestopt bij het basis schoeisel, we hebben ons uiterste best gedaan om items aan te bieden zoals stoere laarsjes voor beginnende avonturiers of laarsjes versierd in sprookjesachtige tinten. En met de komst van een nieuwe baby of de urgentie van een maat die niet meer past, zullen ouders een reeks maten en kleuren vinden die zowel aan esthetische als budgettaire beperkingen kunnen voldoen. Kortom, de laarsjes voor babymeisjes van La Redoute garanderen de perfecte combinatie van comfort, praktische stijl en betaalbaarheid. Een zachte en chique begeleiding voor elke groeifase, van de eerste babbels tot de eerste zelfstandige verkenningen.
22 45462.6114667708 45 PRODUCTION