Badmode

(37 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
type badmode kinderen
prijs
korting
Te ontdekken
Alles over:

Meisjes badmode, kinderbadmode en bikini's

Samen met een zwemband, bandjes voor om de armen en een emmer, is een badpak HET onmisbare kledingstuk voor de zomer, dat je online vindt bij meisjes badmode. Op jullie nu naar het strand of naar het zwembad gaan, kinderen van 2 tot 12 jaar (leren) zwemmen in een een- of tweedelig badpak of een bikini: meisjes badmode met of zonder vrolijke printjes. Na het zwemmen moet je worden afgedroogd: hoe kan dat nu leuker dan met een roze badhanddoek waar Hello Kitty op staat? Er liggen goede momenten in het vooruitzicht, de vakantie komt eraan. Tegen de zon hebben de kinderen wel extra bescherming nodig, denk daarom niet alleen aan zonnebrandcrème maar ook aan een hoedje en een shirtje om ze te beschermen tegen de schadelijke UV-straling.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.224 43448.58375 880 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer