Jeans

(92 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
prijs
korting
A Découvrir
Alles over:

Meisjes jeans

Tijdloos en comfortabel: meisjes jeans passen bij ieder figuur en kunnen gedragen worden in elk seizoen en bij alle gelegenheden. Of je dochter nu buiten gaat spelen met vriendjes, naar school gaat of een familie-uitje heeft, de bekende spijkerbroek staat altijd leuk met een kleurrijke top of een katoenen vest. Zo creëer je de perfecte jaren '60-look! Je weet niet meer wat je moet kiezen met al die kleuren: een lichtblauwe meisjes jeans van vertbaudet, een spijkerbroek van Okaou of een zwarte meisjes jeans van Cyrillus. En vergeet vooral niet de modieuze accessoires die echt het verschil maken bij iedere outfit. Denk dan aan bruine of zwarte riemen met een bloemsluiting voor kinderen, zo blijven die lage broeken goed zitten op hun smalle heupen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.200 43418.4144907407 1234 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer