Tafelfauteuil Meubelen

67
*Met de code HOM4, ontvangt u €25 korting per aankoopschijf van €100 uit de collecties meubelen en/of deco van La Redoute Intérieurs, So'Home en AMPM (behalve outlet). De korting wordt toegepast in je winkelmandje door de code HOM4 toe te passen in het vak "promotiecode". De korting, van maximaal €1250, wordt gespreid over elk artikel en eventueel over meerdere facturen. De korting wordt niet terugbetaald in contanten. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig t/m 1 mei 2024 zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Comfortabele design tafelstoelen voor thuis

Je bent net verhuisd naar een nieuwe flat of je wilt gewoon opknappen. Je hebt je behoeften op een rijtje gezet en daar horen ook fauteuils bij. Je wilt dat ze even comfortabel als stijlvol zijn. Maar je kunt geen keuze maken uit het enorme aantal verschillende materialen en mogelijkheden. Fluweel? Hout? Rotan? Kunstleer? En alsof dat nog niet genoeg is, heb je ook nog een aantal verschillende modellen gespot. En dan hebben we het nog niet eens over de poten, in metaal of hout. Bekijk de verschillende producten en overtuig jezelf. Zo maak je de beste keuze voor een gezellige sfeer in je woonkamer. Vertrouw op jezelf.

De juiste kleuren kiezen voor een harmonieuze kamer

Als je een nieuw huis betrekt of wilt herinrichten, ben je overal naar op zoek! We gaan op zoek naar de beste trends, zonder het comfort uit het oog te verliezen. Stel je een zachte, gezellige fauteuil voor tijdens een gezellig moment met vrienden of een etentje met het gezin. Denk je dat een fluwelen fauteuil beter bij je inrichting past? Aan de andere kant kan een fauteuil met spijlen heel origineel zijn. Of je nu de voorkeur geeft aan een modern design of een vintage stijl, combineer de twee! Combineer modern en retro om je interieur een vleugje cachet te geven. En dan nu de kleuren. Voor een geraffineerd design kies je voor veelzijdig wit, dat harmonieert met je meubels en de kleuren van je muren. Voor een gezellige, knusse sfeer kies je taupe. Een andere optie is een gradatie van grijstinten: lichtgrijze muren, fauteuils met mosterdtafel en vleugjes donkergrijs of antraciet in kleine accessoires, gecombineerd met lichte pastelkleuren. Of misschien geef je de voorkeur aan een originele lappendeken van kleuren om de kamer levendiger te maken! Aan jou de keuze!
14 45393.4675451042 345 PRODUCTION