Kapstok

75
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot 40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Design kapstok

Stoelleuningen zijn geen kapstokken. Om je huis netjes en je jassen onberispelijk te houden, kies je voor een wandkapstok of een ouderwetse kapstok op pootjes. Deze online woonwinkel heeft een indrukwekkende selectie designkapstokken en -kapstokhaken. Van traditionele houten kapstokken tot kleurrijke metalen kapstokken, je vindt hier alles wat je nodig hebt om je kleding op een originele manier op te hangen. Of ze nu in de hal, gang of aan de muur van een kamer hangen, de wandkapstok is een essentieel onderdeel van elk huis. Laat je spullen niet rondslingeren en heb ze altijd bij de hand dankzij dit kleine, tijdloze opbergmeubel. Wij bieden design wandkapstokken of klassieker om perfect bij je inrichting te passen. En voor de slaapkamer van het jongste kind kun je kiezen voor een kinderkapstok kleurrijk? Hij kan er zijn schooltas, sjaal en zware winterjas aan ophangen, net als een volwassene op weg van school naar huis. Zo verspil je 's ochtends geen tijd meer aan zoeken. En als je meer opbergruimte nodig hebt, kies dan voor een plank met een ingebouwde kapstok. Dit geeft je zowel een plek om je kleren op te hangen als een plek om je sleutels of decoratieve spullen neer te leggen. En omdat je je handdoek snel moet vinden als je uit bad komt, installeer je een badkamerkapstok. Discreet en functioneel, het zal je beste bondgenoot zijn in de ochtend. Je zult niet meer zonder je wandkapstokJe hoeft alleen nog maar een locatie te kiezen.

Jashaken en kapstokken worden in de eerste plaats gekozen vanwege hun nut en zijn essentiële items die ook het voordeel hebben dat ze je inrichting verfraaien. Ontworpen om je jassen, sjaals, hoofddeksels of paraplu's op te bergen, kunnen jashaken en kapstokken je entrees, gangen, slaapkamers of badkamers sieren, of zelfs je bijkeukens (garage, wasruimte, berging, bijvoorbeeld). Ze kunnen worden ontworpen in verschillende materialen om te voldoen aan je behoeften, je budget en je inrichting.

Kies uit een breed assortiment modellen - er zit er vast een bij die bij je past!

Kapstokken en kapstokken: wat is het verschil?

Hoewel ze hetzelfde doel dienen, zijn jashaken en kapstokken verschillend ontworpen. Een kapstok is een item dat direct aan de muur wordt bevestigd om je kleding of spullen aan op te hangen. Een kapstok daarentegen is een "klein meubelstuk" dat op de grond staat en bestaat uit haken of elementen die ook kunnen worden gebruikt om je spullen aan op te hangen.

Kapstokken en kapstokken, voor welke kamers?

Kapstokken kunnen in elke kamer van je huis of appartement worden gebruikt.

Direct bij de ingang kun je je spullen achterlaten als je thuiskomt van je werk of als je kinderen thuiskomen van school. Je kunt ook snel je jassen, hoofddeksels en paraplu's terugvinden als je het huis verlaat.

In de keuken is er een knijper om je theedoeken op te hangen of, waarom ook niet, uienvlechten.

In de badkamer of slaapkamer kan de kapstok je badhanddoeken, pyjama's of kleren voor de dag ophangen. In de slaapkamer van een kind kan de kapstok ook een school- of verzorgingstas ophangen.

Je kunt dit item ook in je bijkeukens plaatsen. In de garage of wasruimte kan het bijvoorbeeld worden gebruikt om kleding of huishoudelijke accessoires zoals een bezem in op te bergen.

Hoe kies je een jashaak?

Om je keuze te maken, is het belangrijk om rekening te houden met de kamer en de plaats in de kamer waar je dit element wilt plaatsen.

Een kapstok staat niet op de vloer, dus hij is perfect geschikt voor kleine ruimtes. Als je een grotere ruimte hebt, kun je gemakkelijk kiezen voor een kapstok of een kapstokhaak, of allebei!

Afhankelijk van de voorwerpen die je erop wilt plaatsen, zal de keuze beter zijn voor bijvoorbeeld een kapstok in een badkamer of een kapstok in een garage.

Welk ontwerp voor de jashaak?

Een kapstokhaak kan worden beschouwd als een "klein meubelstuk". Naast het nut is dit kleine meubelstuk ook een echt decoratief object, afhankelijk van het materiaal waarvan het gemaakt is. Traditioneel wordt het gemaakt van hout, maar het kan ook worden gevonden in PVC of metaal. Sommige van deze items hebben een gemengde samenstelling (hout en metaal, bijvoorbeeld). Je kunt ook items vinden met meerdere kapstokhaken bij elkaar. Sommige onafgewerkte houten items kunnen ook op maat worden gemaakt.

Deze verscheidenheid in samenstelling en ontwerp geeft je een ruime keuze.

20 45462.6114667708 297 PRODUCTION