Latex matras

33
Te ontdekken
Alles over:

Latex matrassen

Zacht, gebalanceerd of stevig: de ondersteuning van een latex matras hangt af van de dichtheid, van 65 tot 83 kg/m. Een latex matras is gemaakt van karakteristieke latex, een plantaardige substantie afkomstig van het sap van de rubberboom. Latex matrassen zijn behandeld tegen huisstofmijt, hypoallergeen en gemakkelijk te onderhouden. De latex matras is verkrijgbaar voor 1-persoonsbedden (90x190) of 2-persoonsbedden (140x190) en kan het beste op een lattenbodem gelegd worden. Latex matras binnen 48 tot 72 uur thuisbezorgd.

Op zoek naar een matras dat je een goede nachtrust geeft? Kies dan voor een latex matras. Deze matras is populair bij consumenten vanwege het ongeëvenaarde comfort en is aantrekkelijk voor slapers met specifieke bedbehoeften. De latex matras, een karakteristiek of synthetisch product, staat bekend om zijn duurzaamheid en hypoallergene eigenschappen die geen vocht vasthouden. Het is gezond, aangenaam beddengoed dat zorgt voor een goede nachtrust. Zijn hogere prijs dan andere materialen is daar het bewijs van.

Latex matrassen, karakteristiek of synthetisch

Er zijn twee soorten latexmatrassen: matrassen gemaakt van karakteristieke materialen en matrassen gemaakt van synthetische materialen. Bij het synthetische type wordt latex geproduceerd met behulp van een petrochemisch proces in plaats van rubberboomsap. Qua comfort gedragen latex matrassen zich anders dan andere materialen, vooral schuimmatrassen. U zult genieten van de stevige ondersteuning voor uw lichaam en wervelkolom en van de sensatie van een zachte veerkracht. Dit type matras wordt sterk aanbevolen voor mensen met chronische rugpijn. Als het gaat om onafhankelijk slapen, kunnen twee mensen op een latex matras samen slapen zonder hun partner te storen.

De voordelen van een latex matras

De latex matras is hypoallergeen, mijtdicht en flexibel en is compatibel met alle soorten bodems, inclusief verstelbare bodems. De duurzaamheid van dit beddengoed is ongetwijfeld zijn sterkste punt. Latex is veerkrachtig en vervormt niet veel. Als je eraan denkt om het regelmatig te keren, minstens één keer per maand, zal je beddengoed je minstens 10 jaar lang goed doen. Dankzij de honingraatstructuur biedt latex maximale ventilatie. Het wordt daarom aanbevolen voor mensen met een zwaar postuur en mensen die de neiging hebben om 's nachts te zweten. Het is een gezonde matras die het lichaam niet oververhit en ademt. Het is daarom ideaal voor gevoelige mensen. Natuurlijk zijn deze voordelen gekoppeld aan de karakteristieke latex. Het is afneembaar en biedt tussen 3 en 7 comfortzones, waarvan de dichtheid wordt aangepast aan de lichaamszone die moet worden ontlast. Het is steviger voor de lendenstreek en het bekken en zachter voor de schouders. De hoes kan van hennep of katoen zijn. De ideale dikte is minstens 20 cm, met een dichtheid van meer dan 63 kg/m3. Hoe hoger de dichtheid van de matras, hoe groter de ondersteuning en stevigheid. Vanaf 65 kg/m3 tot 75 kg/m3 wordt een latex matras als zacht met soepele ondersteuning beschouwd. Van 75 kg/m3 tot 80 kg/m3 is het stevig en zeer stevig vanaf 80 kg/m3.

22 45264.6941915972 926 PRODUCTION