Matrassen met vormbehoud Beddengoed

18
*Met de code HOM4, ontvangt u €25 korting per aankoopschijf van €100 uit de collecties meubelen en/of deco van La Redoute Intérieurs, So'Home en AMPM (behalve outlet). De korting wordt toegepast in je winkelmandje door de code HOM4 toe te passen in het vak "promotiecode". De korting, van maximaal €1250, wordt gespreid over elk artikel en eventueel over meerdere facturen. De korting wordt niet terugbetaald in contanten. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig t/m 1 mei 2024 zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Goed beddengoed is essentieel als je een goede nachtrust wilt hebben en de juiste slaaphouding wilt aannemen om rug- en nekpijn te voorkomen. Traagschuimmatrassen zijn de laatste jaren erg populair geworden omdat ze onmiskenbare voordelen bieden ten opzichte van conventionele matrassen met veren. Dankzij geavanceerde technologie worden traagschuimmatrassen een must-have voor je bed.

Hier zijn 4 goede redenen om te kiezen voor een traagschuim matras.

Een ongekend comfort

De matras is gemaakt van visco-elastisch schuim, een materiaal dat zich aanpast aan alle lichaamsvormen en zich perfect vormt naar de rondingen en contouren van je lichaam. Uw rug krijgt uitstekende ondersteuning en het allesomvattende schuim geeft u het gevoel dat u zich op een wolk oprolt. De stevigheid van de matras biedt ondersteuning zonder druk uit te oefenen op gevoelige delen van het lichaam: schouders, heupen, billen... Als u de hele nacht doorslaapt, zult u tot uw vreugde merken dat uw rugpijn sterk vermindert en dat u dieper en vaster slaapt.

Goed voor je rug en je gezondheid

Dankzij het stevige latexschuim wordt het gewicht van het lichaam comfortabel verdeeld over het hele oppervlak van de matras. Dit verbetert de bloedcirculatie door compressiepunten te vermijden. Dit type matras is daarom ideaal voor mensen die last hebben van zware benen of vochtophoping. Terwijl een conventioneel matras drukpunten concentreert in een specifieke zone, verdeelt een traagschuimmatras de belasting van het lichaam gelijkmatiger over het hele matras. Veel fysiotherapeuten en orthopedisten raden een traagschuim matras aan om pijn in de onderrug, gewrichten en nek te verminderen.

Betere regeling van lichaamstemperatuur

s Nachts straalt het menselijk lichaam warmte en transpiratie uit. Een traagschuimmatras heeft een thermoregulerende rol, omdat het zich aanpast aan de temperatuur van het lichaam. Het latexschuim is absorberend en luchtig, waardoor de huid kan ademen.

Door zijn samenstelling past schuim zich ook aan de weersomstandigheden aan en houdt het de matras op een constante temperatuur, zowel in de zomer als in de winter. Sommige luxere producten bieden thermoregulerende gelmicrokorrels om dit voordeel nog verder uit te breiden.

Betere schokdemping

Niets is vervelender dan elke nacht gewekt worden door een partner die iets te onrustig is in bed. Met een matras met veren worden de schokken en nachtelijke bewegingen van je partner niet geabsorbeerd en weerkaatsen ze tegen de matrasveren. Dankzij de dichtheid en het dikke schuim van de traagschuimmatras worden de schokken en bewegingen van het lichaam van je partner geabsorbeerd door het materiaal. Dit geeft je totale onafhankelijkheid als het op slapen aankomt.

Geniet van dit comfortabele, aangename matras dat goed is voor je gezondheid en je nachtrust.

10 45393.4675451042 392 PRODUCTION