Hoofdkussen, peluw

85
Van 01 t/m 31/07
Sales
Tot -50%*
Alles over:

Praktisch kussen verlicht rugpijn

Dit praktische kussen vormt zich naar de vorm van je hoofd, ondersteunt je nek en verlicht de druk op je ruggenwervels. Het kan gemaakt zijn van schuim of latex, met anti-huisstofmijt, micro-ventilatie of met traagschuim dankzij microkorrels. Hoe kies ik een kussen? De beslissing zal niet hetzelfde zijn voor een babykussen of iemand met rugpijn. Hoewel een kussen gemakkelijk in de wasmachine kan worden gewassen, gaat het langer mee als het wordt beschermd met een kussensloop die regelmatig wordt vervangen.

Het hoofdkussen, dat vaak wordt verwaarloosd, is samen met een goede matras een van de belangrijkste items voor je gezondheid. Een kussen dat niet bij je lichaam past, kan leiden tot rugpijn en een minder goede nachtrust. Het juiste kussen kiezen is dus cruciaal om in vorm te blijven. Maar het perfecte kussen vinden is niet eenvoudig. Hier vind je een ruime keuze aan hoofdkussens, zodat je zeker het kussen vindt dat bij je past. Deze omvatten hoofdkussens gemaakt van karakteristieke vezels, anti-allergie producten en vele andere soorten hoofdkussens.

Welk type kussen moet ik kiezen?

De juiste vorm kiezen

Afhankelijk van je voorkeuren kun je kiezen uit verschillende vormen. Daaronder zijn traagschuimkussens, die perfect passen en nekpijn helpen verminderen. Er zijn ook andere praktische soorten hoofdkussens, vooral modulaire, die een bepaald comfortniveau bieden.

Er is nog een cruciale factor om rekening mee te houden: je slaaphouding. Iemand die meestal op zijn zij slaapt, zal de voorkeur geven aan een stevig kussen om de karakteristieke uitlijning van de wervelkolom te behouden. Voor mensen die op hun buik of rug in slaap vallen, is een zacht kussen vaak de beste optie.

Materiaal: een belangrijke keuze voor een goede nachtrust

Het materiaal is ook een detail dat je niet over het hoofd mag zien. Voor meer comfort worden kussens met veren aanbevolen. Schuim en latex bieden verschillende consistenties (meer of minder stevig).

Voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën (in het bijzonder voor huisstofmijt) raden we aan om gebruik te maken van ons assortiment producten tegen huisstofmijt.

In alle gevallen staan de aangeboden kussens garant voor kwaliteit en helpen ze de kwaliteit van je slaap te verbeteren.

De juiste maat kiezen

De grootte van het kussen hangt af van de grootte van de persoon. Een kind kiest meestal voor een kleiner kussen dan een volwassene. De meest gangbare maten zijn 60 cm x 60 cm en 65 cm x 65 cm vierkante kussens.

Prijzen voor alle profielen

Omdat het budget om het kussen van je dromen te kopen van persoon tot persoon verschilt, biedt de site een uitgebreid assortiment producten tegen een ruime keuze aan prijzen.

Een kosteneffectieve oplossing

Het kussen van je dromen vinden hoeft geen fortuin te kosten. Er zijn een aantal goedkope producten van hoge kwaliteit die aan al je behoeften voldoen. Er zijn ook goedkope antimijtoplossingen verkrijgbaar.

Een duurdere oplossing

Er zijn ook duurdere producten te koop die je een superieure levenskwaliteit en comfort geven. Hieronder valt een reeks praktische hoofdkussens van bijzondere materialen. Of je nu een kussen nodig hebt voor jezelf of voor in een logeerkamer, je vindt zeker het zeldzame juweeltje dat je zoekt.

Wacht niet langer om het kussen van je dromen te vinden!

15 45484.3992380671 549 PRODUCTION