Kinderkussen

17
*Met de code MOD4 en vanaf 2 artikelen mode, bedden & matrassen en/of linnengoed in het winkelmandje geniet u van de vermelde kortingen op de site (behalve outlet). De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig t/m 1 mei zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Bepaal de stijl van de slaapkamer van je kind

Kinderen hebben al van jongs af aan een duidelijke smaak en als hun ideeën voor de inrichting van hun slaapkamer niet altijd in de smaak vallen bij papa en mama, is dat helemaal niet erg. Het belangrijkste is om ze te laten opbloeien in een wereld die bij ze past en waar ze kunnen genieten van rusten, spelen en, later, studeren.

We nodigen je uit om samen met hen de vele mogelijkheden van textieldecoratie zoals kinderkussens te ontdekken in de sectie huishoudlinnen van onze online shop.

Bepaal de stijl van de slaapkamer van je kind

Natuurlijk zijn het de ouders die de stijl van de babykamer kiezen. We zijn ver verwijderd van kamers die roze moeten zijn voor kleine meisjes en blauw voor kleine jongens. De huidige trend is meer neutrale kleuren, met karakteristieke, rustgevende tinten zoals ecru, lichtgrijs of taupe. Je kunt ook een vleugje zuur introduceren door gordijnen, beddengoed of kussens te kiezen in bijvoorbeeld anijsgroen, citroengeel of petrolblauw.

Je kinderen groeien snel op en het is tijd om hun slaapkamers opnieuw in te richten. Luister naar hun wensen en bied aan hen te helpen bij het kiezen van behang of verf voor de muren. Je kunt natuurlijk advies geven, laten zien welke kleuren goed bij elkaar passen en ze de keuze geven uit drie of vier meubelsets. Ze zullen trots zijn dat ze hun eigen plekje hebben kunnen inrichten.

Een paar extra accessoires

Je hebt de meubels, de muurkleuren, de gordijnen of jaloezieën gekozen en je denkt dat de slaapkamer eindelijk af is? Nou, niet helemaal! Er ontbreken nog een paar accessoires om het geheel wat karakter te geven. Het is tijd om ons assortiment kinderkussens te ontdekken.

Houdt je kind van de natuur? We hebben een assortiment kussens voor kinderen in de vorm van dieren. Vossen, konijnen of egels zullen hun slaapkamer opvrolijken, dus aarzel niet om ze op het bed of de bureaustoel te leggen - ze zullen in een mum van tijd worden opgeslokt!

Kleine jongens die voetbalfans zijn, zullen blij zijn met ons assortiment kussens in de kleuren van hun favoriete team. In de vorm van een voetbal of een voetbalshirt zijn deze kussens de perfecte accessoires om de slaapkamer van een beginnende supporter een persoonlijk tintje te geven. Ondertussen zullen kleine meisjes dromen van winkelen terwijl ze rusten op een kinderkussen in de vorm van de Eiffeltoren.

En omdat kinderen nog steeds kinderen zijn, aarzel dan niet om ze leuke kussens te geven of kussens die gebaseerd zijn op de thema's en personages van hun favoriete tekenfilms, zoals De Sneeuwkoningin, De Minions of de helden uit avonturenfilms. Breid de magie uit door een bijpassende deken te kopen, die je kunt vinden in onze sectie kindertextiel.

Je kinderen zullen het heerlijk vinden om hun favoriete kussen mee te nemen op vakantie of een weekendje weg met hun grootouders of vrienden. Het zal de perfecte metgezel zijn voor hun beste speel- of leestijd en, gerustgesteld door zijn aanwezigheid, zullen ze gemakkelijker in slaap vallen.

Vind het kussen waar ze van zullen houden

Wat je ook kiest, wat de smaak van je peuters ook is, je vindt altijd het juiste product voor hen. kinderkussen uit onze catalogus. Onze kussens zijn bijzonder duurzaam en wasbaar voor optimale hygiëne.
14 45393.4675451042 392 PRODUCTION