Set slips SLOGGI

47
Alles over:

De kwintessens van comfort met Sloggi

Heb je genoeg van de eindeloze zoektocht naar het perfecte ondergoed? Stop ermee! De slips van Sloggi zijn nu verkrijgbaar bij La Redoute om je dat stukje paradijs te bieden, dicht tegen je huid aan. Stel je de zachte aanraking voor, het katoen dat streelt maar nooit strak trekt, en zeg maar dag tegen schuren! Of je nu een fan bent van de midi, maxi of shorty, er is een Sloggi onderbroek die je rondingen verwent. En wat kleuren betreft, hebben we een reeks voor je, van sober zwart tot puur wit, een reeks die bij elke stemming past!

Keuze in overvloed zonder je portemonnee te laten schrikken

Te gek, hè? Maar wacht, het wordt nog verleidelijker. Denk aan veel - ja, veel! In groepen kopen is het kleine geheim om altijd een voorraad klaar te hebben liggen en tegelijkertijd te lachen om de prijzen. La Redoute denkt aan jou, met deze Sloggi pakketten die ontworpen zijn om lades te vullen zonder de portemonnee te legen. Van de alledaagse basisset tot de chicste serie, er is voor ieder wat wils om dag in dag uit een onberispelijk comfort te garanderen. Bovendien bieden we een ruime keuze aan maten? Dat is de kers op de taart, zodat elke vrouw haar ideale maat kan vinden!

Eenvoudige levering: Geluk op je stoep

Wat dacht je van dat kleine beetje magie dat 'bezorging' heet? Geen lange rijen in de winkel, geen race tegen de klok, gewoon een heleboel Sloggi slips bestellen vanuit je eigen woonkamer. Met La Redoute is het eenvoudig: slechts een paar klikken en je langverwachte pakje arriveert bij je thuis, in je knusse cocon. Verwen uzelf met comfort en elegantie vanuit uw eigen huis - het is een zoete droom die uitkomt. Maak er het beste van, de tijd dringt en je gemoedsrust is onbetaalbaar!
10 45435.5203542593 1063 PRODUCTION