Push-up

(114 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
schouderbandjes
beugels
prijs
korting
Alles over:

Een push up beha kiezen

Een push up beha is over het algemeen gevuld en geeft de borst een mooie ronding. Hij is niet alleen mooi en sierlijk om te zien, hij is ook comfortabel en verkrijgbaar in verschillende zachte materialen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de push up beha niet alleen bestemd voor kleine borsten. Met zijn welvende effect geeft hij de borst zijn ronde vorm om zo mooie, diepe en verleidelijke decolletés te creëren. Het idee van een push up beha is niet om vals te spelen, maar om de femme fatale in elke vrouw optimaal tot haar recht te laten komen. Kies uw kleur, maat en materiaal en combineer hem met een blouse met diepe uitsnijding of stijlvolle hemdjes. Met een push up beha komt u altijd elegant en supervrouwelijk voor de dag.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.197 43437.4287731481 1266 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer