Balconette bh

82
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

Beugel-baleconette bh

De balconette bh is goed voor bijna 90% van de bh's die wereldwijd worden gebruikt. De balconette bh is een grote klassieker in de dameslingerie en daarom niet minder sensueel. De beugels van de balconnet bh wikkelen zich rond de onderkant van de borst voor een perfecte ondersteuning. Met een ruime keuze aan kleuren, stoffen en texturen kun je variëren met je stijl om het perfecte decolleté te creëren.

Corbeille BH: Elegantie ontmoet Comfort

La Redoute onderscheidt zich door haar vermogen om verfijnde esthetiek en functionaliteit te combineren in haar assortiment corbeille bh's, een belangrijk onderdeel van dameslingerie. Ontworpen om zowel uitzonderlijke ondersteuning als een verleidelijk design te bieden, onderscheiden onze corbeille beha's zich door hun precies passende beugels, die zorgen voor optimaal comfort. De collectie biedt een verscheidenheid aan maten en stijlen, van klassieke balconnet tot delicaat kant, voor elke voorkeur.

Een palet van kleuren en stijlen voor elke vrouw

La Redoute biedt een brede selectie kleuren, van tijdloos zwart tot hartstochtelijk rood, die elk een uniek facet van vrouwelijkheid weerspiegelen. De ontwerpen variëren van ingetogen elegantie tot moderne brutaliteit en bieden opties voor elke gelegenheid. Door de beschikbare opties te filteren, kun je gemakkelijk je ideale maat vinden en kiezen uit de modellen die op voorraad zijn.

Compromisloos comfort en stijl

Elke corbeille bh is een kunstwerk en combineert hoogwaardige materialen met een onberispelijk design. Functionaliteit ontmoet mode in elk stuk, en belooft niet alleen voldoende ondersteuning maar ook een onderscheidende stijl. Ons lingerieassortiment wordt voortdurend vernieuwd om bij te blijven met de huidige trends, terwijl het unieke karakter en de veelzijdigheid die zo kenmerkend zijn voor La Redoute behouden blijven. Door uit onze selectie te kiezen, kun je jezelf verwennen met de luxe van lingerie die schoonheid en comfort viert en een vleugje verfijning toevoegt aan je dagelijkse leven. Bezoek onze site, verken onze gevarieerde collectie en laat je verleiden door de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl van onze corbeille bh's.
15 45488.7486236458 63 PRODUCTION